До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Це кохання: чим аромати Giorgio Armani підкорюють жінок по всьому світу

Promotion

Сьогодні аромати Giorgio Armani вважають вибором стильних, упевнених, елегантних і незалежних людей. Серед їхніх шанувальниць світові зірки: Мішель Пфайффер, Джіджі Хадід і Бейонсе.

Реклама
Початок епохи

Перший аромат Giorgio Armani з'явився 1982 року. Він був скомпонований у стилістиці 80-х: складний, дуже стійкий, багатокомпонентний: з нотами дубового моху, альдегідів, календули і гальбанума, нарцисів, цикламенів, сандалу, бензоїну і амбри. На відміну від інших популярних ароматів того часу, 'Armani' був свіжим: насиченим, але не нудотним. Одразу після появи він став бестселером і підкорив тисячі поціновувачів з усіх усюд. Натхненний успіхом, Будинок взявся за розробку нових ароматів.

Si Giorgio Armani

Для створення нового "флагману" запросили парфумера Крістін Нажель (сьогодні вона очолює парфумерний напрям у Hermès). Маестро Армані дав Крістін складне завдання: придумати аромат, який втілював би справжню сутність сучасної жінки — сильної, цілеспрямованої, жаданої і успішної. При цьому новий запах мав бути максимально універсальним, щоб якомога більше жінок змогли знайти в ньому себе.

Доведена до ідеалу формула належить до фруктової, шипрової групи. Спочатку відчувається дещо терпкий запах листа чорної смородини, далі розкривається квіткове серце — троянда і фрезія. Як основу аромату Крістін вибрала деревні, ванільні ноти і пачулі. Giorgio Armani Si — це базовий аромат, який доречно носити як вдень, так і ввечері. Він ефектно доповнить ділове чи щоденне вбрання, і в той же час буде доречним в урочистому або вечірньому образі. Більше про інші знамениті парфуми читайте тут.

Giorgio Armani: дух впевненості

Багато прихильниць парфумерії цього бренду зазначають, що аромати Armani допомагають почуватися впевненою та сексуальною, покращують настрій. Чуттєві і свіжі композиції довго тримаються на шкірі, огортають приємним шлейфом протягом всього дня. У колекції Giorgio Armani кожен зможе знайти свій ідеальний аромат.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.