До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Велика переміна: Parfumeria.ua тепер називається Notino.ua

Promotion

Інтернет-магазин косметики і парфумерії, відомий аудиторії як Parfumeria.ua, став частиною холдингу Notino. Тепер він розміщений за адресою notino.ua

Реклама

Зміни потрясають не тільки фешн-індустрію, де громадськість досі обговорює зникнення аксанта з назви Celine. Інтернет-магазин косметики та парфумерії Parfumeria.ua тепер називається Notino і переїхав на відповідний домен – notino.ua.

На сайті parfumeria.ua розміщувався великий інтернет-магазин, де можна було придбати преміальні парфуми, засоби по догляду за шкірою і волоссям, декоративну косметику. Заходячи за старою адресою, користувач автоматично потрапляє на notino.ua. Ребрендинг недвозначно повідомляє, що проект належить до сімейства Notino. Останньому вже більше десяти років. Весь цей час він працює на європейському ринку. Сьогодні Notino представлений в 22 країнах, а число клієнтів перевищує 500 000 людей. У рік Notino відправляє близько шести мільйонів замовлень.

Компанія регулярно проводить акції і, у зв'язку з ребрендингом, знизила ціни більш ніж на 1000 позицій. Асортимент постійно розширюється: клієнтам доступні як популярні аромати, так і нішеві парфуми.

У холдингу запевняють, що рівень сервісу стане вищим. Обіцяють контроль якості і відповідні гарантії. Notino співпрацює з перевіреними постачальниками і виключає продаж підробок. Асортимент, акційні пропозиції та терміни доставки залишаться такими, як і раніше. Користувачам не доведеться створювати нові акаунти або запити для участі в акціях: всі дані будуть перенесені автоматично.

На Notino.ua можна знайти парфумерію Hugo Boss, Versace, Yves Saint Laurent, Davidoff, засоби Vichy та інших преміальних брендів. Покупки на сайті доступні цілодобово. Якщо виникнуть проблеми з вибором, консультанти допоможуть визначитися.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.