До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дух весілля: аромат, в якому Меган Маркл вийшла заміж

Floris London, постачальник британського королівського двору, створив на замовлення аромат для королівського весілля.

Принц Гаррі і Меган Маркл

Меган Маркл обожнює парфуми. Одного разу вона сказала: "Я люблю їх так сильно, що якщо забуваю скористатися ними перед виходом з дому, то завжди повертаюся". Раніше Меган вже згадувала, що її фаворитами є цитрусово-квітковий Côte d'Azur, випущений брендом по догляду за волоссям Oribe, квітковий Wild Bluebell і солонувато-деревний Wood Sage&Sea Salt знаменитої англійської марки Jo Malone London. Але весільний аромат став більш незвичайним.

Реклама

<b>любимы ароматы меган</b>

Напередодні одруження для нареченого і нареченої створили індивідуальний унісекс-аромат від знаменитого парфумерного будинку Floris London, який є постачальником британського королівського двору з 1820 року. 2011 року будинок вже створював аромат 'Wedding Bouquet' для весілля принца Вільяма і Кейт Міддлтон, а також щорічно випускає аромат в честь дня народження королеви Єлизавети II.

Аромат не з'явиться у вільному продажу і буде представлений виключно в рамках приватної колекції Floris для королівської сім'ї. У його композиції є мотиви цитрусово-морського Bergamotto di Positano: морські і цитрусові ноти, бергамот, прянощі і деревна кора.

Bergamotto Positano, Floris London

Instagram: @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.