До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Справи сердечні: аромати Louis Vuitton у Києві

Парфумерну лінію Louis Vuitton, засновану 1927 року, відродили 2016-го. Через три роки аромати Дому, включно з новинкою Coeur Battant (фр. "Серце б'ється)", прибули до Києва.

Жак Кавальє-Белльтруд, майстер-парфумер Louis Vuitton, – віртуоз ольфакторних ілюзій. Вдих – і ось він, ефект дежавю: немов стоїш у величезному саду, навколо пахнуть нарциси і жасмин, а ти відкушуєш стиглої, соковитої груші, сік якої стікає по пальцях. Навіть, здається, що бджола гуде десь поруч – і серце завмирає від захвату.

Реклама

Кавальє-Белльтруд по-хорошому старомодний: з повагою ставиться до рослинної сировини, по-старому ділить аромати на чоловічі і жіночі. Вивчати ноти Жак Кавальє почав у 8 років, допомагав батькові-парфюмеру зважувати екстракти, дистиляти та абсолю, а коли закінчив школу, вирушив на парфумерну фабрику в Грасс набиратися досвіду.

Співпрацювати з Louis Vuitton Кавальє-Белльтруд почав 2012 року. Перша ж колекція, над якою він працював чотири роки, підкорила ринок. Жак не просто вибирає найвитонченіші компоненти – боби тонка з Кот-д'Івуару, смолу бальзамічного дерева з Сальвадору, цитрусові з Калабрії, він шукає нові способи отримати парфумерну сировину.

Здобуті ним екстракти стають шедеврами ольфакторного мистецтва, а його жасмин не схожий на інші – і можна відкрити його для себе заново, вдихнути, ніби вперше, – і відчути, як серце радісно починає битися частіше.

Жіноча та чоловіча лінії ароматів і Les Colognes ексклюзивно представлені в київському бутику Louis Vuitton.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.