До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий ювелірний флакон аромату J'adore l'Or

Напередодні різдвяних та новорічних свят Будинок Dior представляє аромат J'adore l'Or в новому флаконі, що нагадує справжній ювелірний виріб.

J’adore L’Or

Створив аромат парфумер Франсуа Демаші в 2010 році, зробивши ставку на абсолюти з сильним характером. Це один з рідкісних парфумів, де концентрація крупноквіткового жасмину з Ґрассса досягає граничних позначок. Потужний жасминовий акорд тут зливається з не менш інтенсивними нотами: травневою трояндою, таїтянською ваніллю, вкрапленнями іланг-ілангу та туберози. "Для цього скарбу потрібно було підібрати особливу оправу. У новій ювелірній версії легендарну скляну амфору J'adore L'Or прикрашає вишукане кольє, пройняте життям. Здається, воно слідує за рухами граціозної жінки, котра кружляє в вихорі танцю". – розповідає Демаші.

Реклама
Крупноквітковий жасмин і травнева троянда – ключові елементи J’adore L’or

Характерна риса нового флакону – тонкі ланцюжки, котрі обвивають його горлечко акуратними хвилями. Для того, щоби створити подібний ефект, спеціалісти Будинку Dior використали спеціальну технологію, що дозволяє досягти безпрецедентної точності гравірування, яка під силу тільки висококваліфікованим майстрам. Філігранне гравірування на новому флаконі J'adore L'or – результат п'яти років досліджень, що доводить, що технологічні досягнення в парі з сильним творчим початком завжди дадуть правильний результат.

Шарліз Терон – обличчя аромату J’adore L’Or

Читайте також:

Парфумерний етикет: як обрати парфуми доцільно до обстановки

Семейные ценности: новый аромат Acqua di Parma

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.