До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Аромат, який випускають раз на рік

Щороку Guerlain створює Muguet –​ аромат, присвячений конваліям, і випускає лімітований флакон. Цього року оформлення довірили паризькому ательє Maison Guillemette. Флакон Muguet 2018 Vintage Eau de toilette ємністю 125 мл коштуватиме € 430 і з'явиться у продажі 2 травня.

110 років тому Жак Герлен створив Muguet – оду конвалії. З тих пір ця тонка і ефемерна квітка слугує джерелом натхнення не тільки для парфумерів Guerlain, які щороку представляють нове бачення цього аромату, але і для майстрів, які щороку беруть участь в оформленні флакона Muguet. Арт-видання включає то вишукані прикраси, то фарфор, то скульптуру, то вишивку, то папір, – кожного разу це данина традиціям французької розкоші. Його представляють публіці щорічно 1 травня. Колаборація 2018 року – з Maison Guillemette.

Реклама

Maison Guillemette – паризьке ательє, яке виготовляє ювелірні вироби і головні убори, ніжні і чуттєві, водночас. Команда Maison Guillemette розробляє свої моделі і зустрічає клієнтів в шоу-румі, розташованому в двох кроках від Пале-Рояль.

Для ексклюзивного видання Muguet прикрасили повітряними білими квітами ручної роботи.

<b>Maison Guillemette – парижское ателье</b>

1908: Muguet Жака Герлена

Через два роки після композиції Après L'Ondée, Жак Герлен продовжив квіткове сімейство ароматів і створив аромат конвалії. Чиста і ароматна у своєму природному стані, ця квітка не дає парфумерної сировини. Щоб отримати аромат, його необхідно відтворити в лабораторії. Жак Герлен, третій парфумер в сімействі Guerlain, створив ніжний, пудровий і злегка мускусний аромат.

1998: Muguet Жан-Поля Герлена

1998 року Жан-Поль Герлен написав свою ароматну інтерпретацію конвалії. У нього вдався свіжий і живий, романтичний і сяючий аромат.

2016: Muguet Т'єррі Вассера

Т'єррі Вассер створив свій Muguet 2016 року, верхні ноти аромату звучать більш ніжно, ніж цитрусові ноти Жан-Поля Герлена. У нього вийшла природна і сучасна інтерпретація чарівних білих квітів-дзвіночків.

Як змінювалися флакони Muguet за 10 років, дивіться в галереї.

<b>muguet guerlain</b>

Instagram: @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.