До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зимовий манікюр: 6 кольорів, які варто приміряти

Хоч гламурні, хоч готичні, темні зимові кольори нігтів завжди є яскравою ознакою сезону. Дехто долучає до свого образу темно-синій або вампірське бордо, хтось утілює в кольорі нігтів свій емоційний стан. А, наприклад, вініловий опівнічний манікюр — це вічна класика у світі моди та музики.

Реклама

"Я почала сама робити собі манікюр і носити чорні та темно-сині нігті, коли мені було 12 років", — розповідає вокалістка Desire Меган Луїза. Тоді її мати не схвалювала цього, і зараз, "я все ще думаю, що відчуваю себе трохи бунтівною у свої 37", — каже Луїза. Вона носила Chanel Le Vernis у небесно-блакитному кольорі Rhythm, скільки себе пам’ятає, і лак Hermès у темно-шоколадному відтінку Brun Bistre, що відразу полонив її серце, відколи вона випадково натрапила на нього під час свого європейського туру. "Моя берлінська подруга Ава Вегас тримала його на своєму журнальному столику, і я просто мала його спробувати — коричневий металевий колір має справді глибокий і насичений вигляд, ідеальне доповнення похмурого зимового образу". Для нейлмайстрині Голлі Фальконе, яка цього сезону працювала на показах Нью-Йоркського тижня моди для Sandy Liang, Batsheva і Susan Alexandra, цей образ є основним елементом моди. "Темні нігті — це як чудовий шкіряний аксесуар, — каже Фальконе. — Це особливо шикарно взимку й пасує до всіх різноманітних свят і подій, які приносить зима".

До того ж темні нігті виконують певні оптичні трюки. За словами нью-йоркської редакторки Джин Сун Чой, холодна погода має потенціал "зробити відтінки шкіри ближчими до прохолодного боку спектра світла, але деякі несподівані відтінки здатні підсилити й підкреслити природне тепло вашої шкіри", — каже вона. Лак для нігтів Vernis від Dior у темно-червоному кольорі Nuit і лак її власного бренду JINsoon Absolute Black найкраще личать до зимового сезону. "Темніші кольори завжди пасують до будь-якої форми та довжини нігтів, — каже нейлмайстриня Соня Белаглеф, яка працює з такими клієнтами, як Меггі Джилленгол, Емджей Родрігез і Наташа Лайонн. — Мода стає гострішою, тому в ній з’явилися темні нігті. А взимку це легко виправдати!"

Нейлпрофесіонали діляться зимовими кольорами нігтів, які вони носять і використовують на клієнтах, зокрема оніксовим відтінком від OPI, що з’являвся майже на кожній церемонії нагородження 2022 року.

ГЛИБОКИЙ ЧЕРВОНИЙ

"Культовий темно-червоний ніколи не виходить з моди, — каже Сун. — Це найпопулярніший колір як серед моделей, так і модниць". Як свідчення, на показі Proenza Schouler весна 2023, нейлмайстриня Мо Цинь використала лак Essie у винно-червоному кольорі Wicked на руках і ногах моделей для подіуму. "Глибокий вампірський червоний колір завжди актуальний та обіцяє гарячу зиму", — каже Фальконе й зазначає, що він чудовий вже сам по собі або "використовується для примхливого французького манікюру". Щоб пограти на зміні температури, Соня Белаглеф любить застосовувати лак Cirque Colours у кольорі Rothko Red, який "змінюється на темно-червоний, коли холодно, і яскраво-червоний, коли тепло".

<b>Лак для нігтів Vernis Nuit 1947, Dior</b>

АБСОЛЮТНО ЧОРНИЙ

Лак GelColor у кольорі чорний онікс від OPI став переможцем сезону 2022 року. Відтінок продемонструвала Олівія Родріго й Еддісон Рей на "Ґреммі", Лаверн Кокс на "Оскар", Lil Nas X на VMA та Ліззо на "Еммі". Фальконе описує короткий оніксовий ніготь як "чистий і трохи бунтарський" і любить ультраглянсове покриття з верхнім шаром, як-от швидковисихна формула Orly Shining Armor, "щоб чорний мав вигляд кремовий і блискучий, а не тьмяний", та зазначає, що чорні нігті пасують усім, як костюм, пошитий на замовлення. "Вони такі насичені, що різко контрастують з багатьма тонами шкіри, як чорний гардероб", — каже вона.

<b>Глянсовий лак для нігтів Crystal Black, Gucci</b>

ОПІВНІЧНИЙ БЛЮЗ

Темно-синій і темно-блакитний — це вибір нових романтиків, як-от улюблений лак Меган Луїзи Chanel у відтінку Rhythm, яким музикантка беззастережно одержима. Белаглеф описує емаль для нігтів Les Mains Hermès у кольорі Bleu Encre як "темний та інтенсивно синій відхід ночі на світанку". А стосовно цього сезону Фальконе зазначає, що "опівнічний блюз є втіленням холодів і дещо сподіваний для зими", каже вона. Щоб додати тепла, вона надає пильної уваги півтонам. "Мені подобається королівський синій з легким теплим відтінком, він наче зігріває колір", — додає Фальконе.

<b>Емаль для нігтів Hermès Les Mains Bleu Encre, Hermès</b>

ВІЧНОЗЕЛЕНІ РОСЛИНИ

Мохові вічнозелені нігті — це те, що Фальконе описує як "опівнічна зелень", яка має найкращий вигляд в інтенсивно пігментованих відтінках зі скляним покриттям. (Цікаво, що королева Midnights Тейлор Свіфт упродовж багатьох років носила цей колір на сцені та поза нею). "Опівнічна зелень ідеальна для холодної погоди, — каже Фальконе. — Вона пробуджує зимову фантазію й наче втілює в собі казковий ліс поза зимовою хатиною".

<b>Лак для нігтів Liquid Glass Billiard Room, Static Nails</b>

ШОКОЛАДНО-КОРИЧНЕВИЙ

Відтінок какао Les Mains Hermès у відтінку Brun Bistre, який привабив Луїзу та її колежанку-музикантку Аву Вегас, задає тон. "Насичено пігментоване шоколадне металеве мерехтіння — ідеальний колір нігтів, що уособлює зимовий затишок", — каже Белаглеф. Металевий лак Stop the Clock від Orly можна описати як "ідеальний розкішний нейтральний варіант для тих, хто хоче додати в образ трохи цікавинки, не віддаляючись від класики". А тим, хто віддає перевагу покриттю без блискіток, якраз стане в пригоді шоколадна насиченість, яка сама по собі робить манікюр ефектним. "Мені подобається сірувато-коричневий як темний нейтральний відтінок для зими", — каже Фальконе. "Це схоже на темно-сірий колір, який читається нейтрально й лестить нам, коли ми втрачаємо літню засмагу".

<b>Лак для нігтів Rouge Louboutin Farida, Christian Louboutin</b>

МЕТАЛЕВЕ ВУГІЛЛЯ

У вугільно-металевому манікюрі є щось науково-фантастичне, і це здається особливо актуальним цього сезону. Нью-йоркський лейбл KAIMIN (відомий співпрацею з такими зірками, як Бйорк, Леді Ґаґа, Бейонсе та BlackPink) залучив нейлмайстра Джунко Уяму для створення голографічних грифельних нігтів. Вони повідомили про свою колекцію Meta Couture з доповненою реальністю та модою в реальному житті, яка дебютувала минулого місяця. Із завданням щодо надання образу гламурності ідеально впорається блискучий бронзовий відтінок Twilight Tones OPI, який художниця Ері Ішизу намалювала на Ліззо для цьогорічної церемонії BET. Белаглеф називає "майже чорне голографічне зображення обов’язковим" і вважає відтінок Stark Raven Mad від KBShimmer своїм улюбленим: "У світлі лінійне голографічне зображення стає очевидним і додає веселкового відтінку".

<b>Лак для нігтів ILNP The Boulevard – Slate Grey Shimmer Nail Polish</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.