До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шоколадний манікюр — головний тренд осені

Коричневий колір усіх відтінків — найзатребуваніший варіант цього сезону.

Photo: Cecilia A.H. Arias, María Bernad

Упродовж кількох місяців ми прогнозували повернення французького манікюру і, як наслідок, покриття природних відтінків. Але тепер, коли осінь в самому розпалі, помітною тенденцією стає яскравість і насиченість. Час забути про блідо-рожеві і бежеві нігті, тому що в цьому сезоні палітра розширилася до сірувато-коричневих, темно-червоних і шоколадних відтінків. Відступати від стриманого і нейтрального стилю не доведеться, тому що насичена колірна гамма осіннього манікюру дуже добре поєднується з актуальними тенденціями, забезпечуючи яскравіший індивідуальний ефект.

Реклама

Багато брендів вибирають в цьому сезоні відтінки коричневого — прикладом є осінні колекції OPI, Deborah Lippmann або Orly. Щодо темно-коричневих відтінків, тут популярні глянцеві покриття, адже гелевий ефект робить їхній колір помітнішим, а за умови світлого і матового покриття такий лак має особливо привабливий вигляд. Ще один варіант із соціальних мереж — адаптувати тенденцію toffee nails до різноманітнішої палітри коричневого.

Також можна підібрати коричневий відтінок, що пасує до тону шкіри, щоб створити ефект макіяжу. Або навпаки, задля більшого контрасту вибирати темно-коричневий для світлої шкіри або пісочний відтінок для темної шкіри. Ще ідеї? Вибирайте лаки для нігтів з цікавим ефектом, адже коричневий не обов'язково означає нудний. Його вигідно доповнюють помаранчевий і синій, які надають манікюру ретро-шарму. Популярність 1970-х перегукується і з манікюром. У тренді — нейл-арт у стилі черепашачого панцира. Втім, це один з багатьох способів зробити свої нігті яскравішими цієї осені.

Текст: Ana Gándara

За матеріалами vogue.es

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.