До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ідеї манікюру для коротких нігтів

Карантин — час коротких нігтів: вони потребують менше догляду, і з ними можна впоратися без допомоги професіоналів. Але карантин скоро закінчиться, і в нас з’я виться можливість приміряти складний манікюр, за яким ми сумуємо.

@imarninails

Короткі нігті — не просто данина моді. Це ще й ситуативний тренд, який полегшує гігієну рук. Зі своїми екстрадовгими нігтями розлучилася навіть Кайлі Дженнер і зізнається у своєму інстаграмі, що, можливо, залишить таку довжину й після карантину. Короткі нігті дійсно зручніші в догляді, а мінімальна довжина тільки стимулює креативність nail-майстрів. Ми вибрали роботи з артфокусом. У добірці можна знайти й color blocking Бетіни Гольдштейн, і варіації на тему Баскія та Матісса, і веселі дівчачі принти. Тим, хто відчуває в собі достатньо натхнення й таланту, можна спробувати зробити малюнки на нігтях самостійно. 30 ідей манікюру для коротких нігтів — до вашої уваги.

Реклама

<b>короткие ногти идеи</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.