До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова ідея манікюру: збережіть, щоб не загубити

Щотижня редакція українського VOGUE вибирає манікюр, який заслуговує на те, щоб опинитися у вас у "Збережених". Нова ідея "місячного" манікюру, яка пасуватиме під білосніжні літні вбрання, — в черговій серії nail-серіалу VOGUE

Спочатку — кілька слів про авторку манікюру, зіркову майстриню Ірам Шелтон. Її персональна сесія в лондонському спа-центрі Bulgari обійдеться в суму від 300 до 500 фунтів; протягом цього часу Ірам не лише робить манікюр з покриттям, але й дає поради щодо домашнього догляду за руками. Підхід вона обирає залежно від того, чи має клієнтка шкідливі звички (від звички гризти нігті до звички ​​пошкоджувати шкіру навколо).

Реклама

Серед клієнток Шелтон, колишньої брокерки, яка мріяла про ідеальний манікюр, доки не стала робити його власноруч, — зірки рівня Роузі Гантінгтон-Вайтлі та Гейлі Бібер, а серед доробків — обкладинки VOGUE, над якими вона працювала як nail-майстриня.

В її Інстаграм — 122 тисячі підписників, а її фото — декларація гедоністичного підходу до життя. Чого лише вартують пилочки Hermès. Спостерігати за самою Ірам дуже цікаво: вона рідкісна красуня і естетка.

Білий напівмісячний манікюр — один з найефектніших на сторінці Ірам. Такий вид нанесення покриття, коли лунка нігтів лишається вільною, відомий ще з часів старого Голлівуду. Модерна версія передбачає квадратну форму нігтів та використання білого кремового кольору. Він чудово пасуватиме до літніх образів, зокрема лляних суконь, сорочок, бретонок тощо. Звісно, такий манікюр хочеться поєднувати з морем. Віримо, що вже незабаром оцими самими руками триматимемо книги та бокали на Південному узбережжі Криму.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.