До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова ідея манікюру: збережіть, щоб не загубити

Щотижня редакція українського Vogue вибирає манікюр, із зображенням якого можна йти в салон. Безпрограшна ідея, яка пасуватиме більшості образів, небанальна та свіжа.

Цього тижня ми обираємо nail-ідею в популярному жанрі "Мої нігті, тільки краще" від манікюристки відомої лондонської студії Dry By Матеї Новакович.

Реклама

В Інстаграм @matejanova – понад 160 тисяч підписників. Вона створює бездоганні дизайни, підкреслюючи природну красу рук. На її роботи посилаються безліч світових видань, зокрема британський VOGUE. Український VOGUE, звісно, – не виняток.

Манікюр, який привернув нашу увагу цього тижня, – простий та довершений. Це варіація на тему популярного "місячного" дизайну, коли лунка нігтя підкреслюються окремо. В цьому випадку це зроблено дуже ніжним, молочним відтінком лаку, максимально наближеним до природного кольору лунки. Напівкругла форма нігтів та коротенький відрослий край додають цьому манікюру витонченості.

Окрема ремарка: цей дизайн пасуватиме не лише тим, хто має бездоганну форму нігтів та видовжене, прямокутне нігтьове ложе: адже на фото – злегка трапецієподібна форма.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.