До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Манікюр Haute Couture: дві ефектні ідеї з подіуму

Mind blowing — єдине, що спадає на думку, коли бачиш ці варіанти манікюру. Це радше твір мистецтва, ніж просто дизайн нігтів. Представляємо дві найразючіші роботи nail-дизайнерів з Тижня моди Haute Couture.

Schiaparelli
Iris van Herpen

Манікюр для показу Iris van Herpen створила nail-дизайнерка Ейчі Мацунаґа (Eichi Matsunaga). Це не перший її досвід співпраці з модними брендами. Вона вже працювала з Rodarte для показу весна-літо 2019, робила манікюр для фешн-історій португальського й мексиканського Vogue, а з колегою Томоєю Накагавою створила футуристичні нігті Б’єрк для ювілейної обкладинки i-D.

Реклама

Яскраве життя бере початок на кінчиках пальців, — підписала кадр Ейчі. Цей манікюр вдалося створити за допомогою 3D-принтера, і він виявився навдивовижу співзвучним з убранням Iris van Herpen. Так у манікюрі закріпився новий термін: "екзоскелетний нейларт".

Iris van Herpen

Зі свого боку дуже рекомендуємо інстаграм Ейчі: натхнення там — море. До речі, про манікюр, несумісний із життям, ми писали тут.

Schiaparelli

Schiaparelli вже встигли звинуватити в апропріації. Насправді звичай відрощувати довгі нігті народився в Китаї, де їх вважали ознакою високого походження, а за часів династії Чжоу (близько 600 р. до н. е.) для манікюру вибирали золото й срібло. Потім традиція поширилася в Південно-Східній Азії. Сьогодні добре відомий танець fon lep або тайський танець нігтів. Кожна танцівниця надягає латунні накладки на нігті, довжина яких сягає 15 см. Нігті підкреслюють красу й витонченість рухів танцюристів.

Schiaparelli

Зрозуміло, що Меггі Маурер не довелося відрощувати нігті задля шоу. Замість натуральних було використано ювелірні нігті-накладки, які надягали на пальці.

Schiaparelli

Креативний директор Дому Данієль Розберрі вже не вперше експериментує зі скульптурними формами, які доповнюють образи моделей. І кожен наступний експеримент виходить яскравішим за попередній.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.