До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тренд для сміливих: театральні брови

Коли на весняно-літніх подіумах з’явилися театральні брови, це здавалося грою. Хто б міг подумати, що їх захочеться приміряти в реальному житті.

Haider Ackermann

Коли обличчя приховані під маскою, а брак вражень, візуальних зокрема, позначається на настрої, театральні брови можуть стати тим артелементом, який пожвавлює образ і додає до нього іронії.

Реклама
Yohji Yamamoto

На показі Marc Jacobs панував дух 60-х, і щоб підтримати його макіяжем, візажистка Пет Макграт створила образи з віями Твіггі й незвичними бровами. На шоу Haider Ackermann моделям продовжили брови до абсурдної довжини (проте від макіяжу було неможливо відвернути погляду), а в Yohji Yamamoto брови моделей підкреслили олівцевими лініями в дусі 1920-х. Подивимося, як цю ідею "пограти з бровами" втілюють візажисти модних показів. Спойлер: серед них — Prada і Mugler.

<b>театральные брови 2020</b>
брови 2020

Нехай для досягнення театрального ефекту іноді доводиться вживати радикальних заходів — наприклад, зробити світлішими брови або наклеїти на них низку штучних вій, як на показі Gucci, це може стати незабутнім досвідом, особливо якщо влаштувати вечірку в Zoom або фотосесію через Face Time.

Gucci

Зрештою, як каже Ніколя Деженн, креативний директор з макіяжу Givenchy, макіяж — це всього лише гра.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.