До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

TikTok підкаже: найсмачніші тренди макіяжу на осінь 2023

TikTok вже давно став одним з основних джерел для натхнення в макіяжі. Останнім часом на цьому майданчику все частіше народжуються тенденції зі смачними назвами, натхнені їжею та гастрономією. Роздивляємося найгарячіші з них.

Гейлі Бібер
Гейлі Бібер

Реклама

Strawberry makeup

Strawberry makeup, який став вірусним ще наприкінці серпня, щосили намагається продовжити нам почуття літа та теплоти. Розпочала його it-girl Гейлі Бібер, на честь запуску нового пептидного бальзаму для губ із запахом полуниці. Сенс тренду полягає в повторенні зовнішнього виду ягоди — тендітні, яскраві відтінки червоного та темні кісточки. Для цього Гейлі радить зробити легкий макіяж в стилі no-makeup — нанести мінімум тону та консилера, а також використовувати світлі відтінки для контурингу, які створять натуральну тінь. Далі основну увагу приділяють щокам. На ці частини нанесіть багату кількість рум'ян яскравих відтінків червоного або рожевого. Поверх рум'ян, олівцем для брів або очей, легкими торканнями, локально нанесіть крапки, імітуючи веснянки, як кісточки на полуниці. Деякі прихильники цього макіяжу також наносять залишки румʼян з пензлика на віки, аби додати натуральної "рожевості" очам. Завершить образ туш на вії та тінтовий блиск для губ з натуральним відтінком. Такий макіяж не потребує складних технік та легко додасть свіжості вашому образу на щодень.

@freyatidyTryingstrawberrymakeup#strawberrymakeup#haileybieberstrawberrymakeup#makeup#adoriginalsoundFreya tidy

Cherry makeup

Цей макіяж можна сміливо вважати більш драматичною версією Strawberry makeup. Заснований на темних та глибоких кольорах вишні, Cherry makeup гарно пасуватиме до вечірнього виходу або, навіть, як варіант для образу на Хеллоуїн цього року. Інфлюенсери використовують натуральну основу та мінімум контурингу або рум'ян, роблячи обличчя однотонним та не перенасичують його різними текстурами. Для очей можна нанести трохи нюдових тіней, у відтінку, найближчому до кольору шкіри. Акцент на очах у цьому випадку зробить чорний олівець. Вимальовуючи майже прямі стрілки з мінімальним кутом, створіть еффект siren eyes. Трохи розтушувавши, закріпіть результат промалювавши поверх рідкою чорною підводкою, яка додасть інтенсивності та нотки готики. Далі промалюйте контур губ, віддавши перевагу темно-червоним відтінкам. Для завершення можна вибрати або прозорий блиск, що додасть драматичної контрастності з олівцем, або ж червону помаду на декілька тонів світліше за олівець, яка помʼякшить досить яскравий та ефектний образ.

@daniellemarcansourcherry @EylurebrowfixgelandVolumeandCurlNo.125lashes#makeup#beautyad#EylureBrandAmbassadorAshleyisTherealMariaconfirmed – Kaya

Latte makeup

Для тих, хто вже почав сумувати за морем та засмаглою шкірою, TikTok вивів у тренди саме цей образ. Latte makeup ідеально підійде для прихильників транзитних образів, які гармонійно впишуться у ваші денні та вечірні плани. Цього разу користувачі пропонують звернутись до бронзеру та коричневих відтінків. Мейкап-гуру роблять акцент на скульптуруванні овалу лиця за допомогою кремових текстур. Використовуючи один відтінок коричневих тіней, нанесіть їх на всю поверхню повік. Початківці цього тренду не люблять ускладнювати різними техніками для макіяжу очей. Тому для додавання глибини вам знадобиться лише ваш улюблений хайлайтер, який наноситься на внутрішні куточки очей. Це додасть виразності очам та приверне увагу за допомогою ніжного блиску. На відміну від Strawberry makeup, цей макіяж не передбачає використання рум'ян, тому одразу переходьте до нанесення блиску або помади теплих нюдових відтінків для завершення образу.

@julianaherzwastakenMyattemptatlattemakeup. Nowthisis a trendImdownfor#lattemakeup#makeuptutorialOh, PrettyWomanRemasteredRoy Orbison

Martini makeup

Один з найсвіжіших трендів у макіяжі здобув назву від класичного коктейлю мартіні. Зелений колір оливок, що є основним інгредієнтом в подачі напою, ліг в основу цього тренду. Різновиди відтінків зеленого інфлюенсери почали відтворювати саме на очах, що створює ефект яскравого і в той же час гранджового образу. Хоча зелений колір не є настільки ж розповсюдженим, як нюд або чорний, за останній рік оливковий та фісташковий відтінки по-новому змогли заявити про себе — на подіумі та в соціальних мережах. Для повторювання тренду візажисти в TikTok рекомендують взяти декілька відтінків зеленого: від салатового до темного, та нанести їх у техніці smokeyeye — роблячи зовнішні куточки вік темнішими і градієнтно змінююючи відтінки на світліші, рухаючись до середини обличчя. Також деякі користувачі локально додають пастельні кольори жовтого, аби надати ще більшого контрасту. Завершити martinimakeup треба, додавши зеленого шимеру, та промалювавши стрілки чорним олівцем, аби відтворити естетику коктейлю. Цей образ став гідною заміною класичному smokeyeye, надаючи різнокольорового настрою та блиску для виходу на вечірку або побачення.

@victorialyn#MartiniMakeup @VictoriaBeckhamEyewearinbottlegreen @DoseofColors x @TrevorBarrettEternalLovePalette @JouerCosmeticsTintedLipOilinRève @meltcosmeticsslickwaterlineeyepencilinblack#makeup#beauty#smokeyeyegreedyTate McRae

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.