До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наталі Портман в рекламній кампанії Diorskin Forever Undercover

Героїнею ролика, присвяченого новому тонального крему Diorskin Forever Undercover, стала улюблениця Будинку Dior і вірна муза Наталі Портман. У вбраннях, створених Марією Грацією К'юрі, актриса демонструє бездоганну шкіру. А в перервах між дублями її макіяж підправляє арт-директор Пітер Філіпс, який і створив новий Diorskin.

Наталі Портман і Пітер Філіпс

Новий рідкий тональний крем Diorskin Forever Undercover з легкою текстурою коригує і одночасно вирівнює поверхню шкіри. Арт-директор Dior з макіяжу стверджує, що новинка є справжнім шедевром декоративної косметики: "Надзвичайно рідкий крем з високою концентрацією пігментів ретельно коригує дрібні дефекти і недосконалість шкіри. Його головна особливість полягає в тому, що він не помітний і не відчувається на шкірі. Крем забезпечує свіже і матове покриття, на яке немає необхідності наносити пудру".

Реклама

<b>диор тонак</b>

Двадцять шість відтінків тонального крему, створеного на водній основі, ідеально зливаються зі шкірою, не створюючи ефекту маски. Продукт наноситься одним шаром за кілька секунд, а тримається протягом двадцяти чотирьох годин. Такого результату вдалося досягти завдяки формулі з двома полімерами, які зменшують вплив на шкіру високих температур і підвищеної вологості. В цьому році засіб виходить обмеженою серією в футлярі зі шкіри з візерунком Сannage.

Наталі Портман для Diorskin Forever Undercover

Читайте також:

С глаз долой: консилеры, которые спрячут следы бессонной ночи​

Немного солнца: бьюти-средства, которые создают настроение​

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.