До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Макіяж тижня: синьо-жовті Siren Eyes

Макіяж теж може бути висловом та відкритою демонстрацією громадянської позиції. Особливо якщо його демонструє на міжнародній арені видатна спортсменка.

Бронзова призерка Олімпіади в Токіо, чемпіонка світу зі стрибків у висоту в приміщенні, Ярослава Магучих щойно виборола срібло на черговому етапі Діамантової Ліги в Польщі. Дівчині всього 20, але вона робить приголомшливу спортивну кар’єру. VOGUE знімав її торік, коли основним викликом часу були пандемія та локдаун. Сьогодні, коли росія почала чергову хвилю повномасштабної агресії проти України, Ярослава боронить честь країни на міжнародних змаганнях. Завдяки їм Гімн України звучить у світі частіше.

Реклама

Але не одними спортивними перемогами Ярослава привертає увагу до нашої країни та відчайдушної боротьби, яку ми ведемо з окупантами й загарбниками. Макіяж Ярослави – як і її коси, і її патріотичний манікюр, – завжди потужний вияв національного духу. Синьо-жовті стрілки в колір українського прапора – такі яскраві, що неможливо пройти повз. До речі, вони створені в наймоднішій техніці сезону Siren Eyes.

Ми вже писали, що макіяж може слугувати своєрідною терапією. А ще – може бути мовчазним патріотичним гаслом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.