До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як повторити макіяж Девіда Даміано, лідера гурту Måneskin

У зніманні #GucciAria Девід Даміано демонструє макіяж, який має однаково разючий вигляд на чоловіках і жінках. Як повторити образ лідера Måneskin з кампанії Gucci, читайте нижче.

Девід Даміано — людина, що зробила свій внесок у популярність чоловічого макіяжу. Співпрацю лідера гурту Måneskin і Дому Gucci ми передбачали давно. Не минуло й кількох місяців, як Девід красується в кампанії #Gucciaria і приміряє новий образ: smokey eyes і прозорий блиск на губах. Образ створений за допомогою засобів з колекції Gucci Beauty. Інструкції бренду, як повторити макіяж, прості й вичерпні:

Реклама

1. Для очей використали атласну помаду Rouge à Lèvres Satin Lipstick у відтінку 700 Crystal Black, розтушувавши її з водостійким олівцем Stylo Contour des Yeux Kohl.

Помада Rouge à Lèvres Satin Lipstick у відтінку 700 Crystal Black і водостійкий олівець Stylo Contour des Yeux Kohl, Gucci Beauty

2. Для обличчя використали тональну основу Fluide De Beauté Fini Naturel, яку зафіксували пудрою Poudre De Beauté Mat Naturel.

Тональна основа Fluide De Beauté Fini Naturel, Gucci Beauty

3. Щоб підкреслити брови, досить олівця для брів Stylo À Sourcils.

Олівець для брів Stylo À Sourcils, Gucci Beauty

4. Вологості й природного блиску губам надав прозорий бальзам для губ Baume à Lèvres у відтінку 1 Joslyn Clair.

Бальзам для губ Baume à Lèvres у відтінку 1 Joslyn Clair, Gucci Beauty

Нагадаємо, італійський рок-гурт Måneskin — тріумфатори Євробачення-2021. Гурт полонив публіку не тільки яскравим виступом, а й модними образами: італійці вийшли на сцену в кастомізованих шкіряних розкльошених штанах і бюстьє Etro. Звідки взялася гурт Måneskin і чому весь Інтернет обговорює його соліста, ефектного 22-річного Давида Даміано, ми писали тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.