До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ідея для святкового макіяжу: блиск + насичений колір

Арт-директор Dior з макіяжу Пітер Філіпс представив капсульну колекцію косметики Precious Rocks, з якої легко зробити святковий ненудний б'юті-образ на межі класичної жіночності й рок-стилю. Його особливість в поєднанні інтенсивного кольору й блиску. Навіщо соромитися, коли попереду низка передріздвяних вечірок?

"Глубокие цвета, драгоценные переливы, бодрящая свежесть: в новом зимнем сезоне коллекция Precious Rocks поможет в создании одновременно легких и небанальных бьюти-образов. Этот сияющий макияж представляет модель Линдси Виксон, взгляд которой обрамлен переливами рубина, а на губах сияет помада гранатового оттенка", – рассказывает Питер Филипс.

Реклама

До колекції увійшли: помада Diorific Matte Fluid, яку також можна використовувати для щік, адже вона лягає легкою матовою вуаллю на шкіру; олівець Diorific Khôl, що дозволяє підводити губи навіть на бігу з бездоганною точністю; лак Diorific Vernis ювелірних відтінків – смарагду, сапфіру, гранату. Для очей Пітер Філіпс підготував дві палітри 5 Couleurs: в Ruby червоний оточений не менш розкішним коричневим, бордовим і кольором слонової кістки з золотистим і перламутровим блиском. У версії Emerald поєднуються один з одним глибокі відтінки з насиченими текстурами: смарагдово-зелений, сірий і рожевий. Завершальний штрих в макіяжі очей – золотиста туш для брів Diorshow Bold Brow. У свою чергу виграшно відтінити макіяж дозволить пудра Diorblush Precious Rocks, а Diorific Precious Rocks освіжає тон вишуканими золотистими відблисками.

Читайте також:

Праздник приближается: "Рождество" Dior Beauty

П’ять зірок: різдвяна колекція косметики Givenchy

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.