До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

G.Fest: фестивальний лукбук за версією б'юті-бару G.Bar

Promotion

Цього літа в Києві не лише феноменально спекотно, але і як ніколи фестивально. Ідеї макіяжу для таких заходів представляють б'юті-експерти G.Bar, які вже давно є головними з укладання для найкращих івентів міста – від Кураж Базару до концерту Monatik. Цього року замість традиційного сезонного лукбука G.Bar представили низку образів для головних музичних фестивалів світу, які можна легко адаптувати для будь-якої вечірки і концерту.

Реклама
Make Coachella, Not War

Цього року Coachella відсвяткував 20-річний ювілей. Всі роки існування фестиваль збирає представників усіх стилів і напрямків: від поп-музики і хіп-хопу до інді-року і гаусу.

Coachella 2020: 10 – 19 квітня 2020 року.

"Образ G.Bar для Coachella – це яскравий канекалон, вплетений в об'ємні фешн-коси; літній макіяж у соковитих кольорах з блискучими повіками, стразами і флеш-тату. Не треба соромитися. Можна доповнити образ іншими яскравими акцентами або залишити його без змін – все одно буде красиво", – кажуть стилісти G.Bar.

<b>коачелла джи бар</b>

Burning Summer

Ще одна легенда у світі фестивалів – Burning Man, найбільший фестиваль мистецтв і радикального самовираження. 8 днів у пустелі Блек-Рок, США, триває буря небачених костюмів, інопланетних образів, неймовірних макіяжу і укладок.

Burning Man 2019: 25 серпня – 2 вересня 2019 року.

Щороку організатори задають тематику, відповідно до якої учасники підбирають костюми, макіяж і укладки. Burning Woman за версією G.Bar – це кільця в волоссі, глітер на обличчі, радикальні smoky eyes і ланцюги, які можна використовувати в образі по-різному.

<b>бернинг мен джи бар</b>

Tomorrowland: magic in the air

Tomorrowland – фестиваль електронної музики в Бельгії. Це калейдоскоп приголомшливих (і дорогих) декорацій і спецефектів, які ніколи не повторюються.

Tomorrowland 2019: 19 – 28 червня.

2019 року головний слоган і тема фестивалю – The Book Of Wisdom. У версії G.Bar це "більше яскравих тіней і відблисків на повіках, більше хайлайтера і фешн-кіс, more magic moments in G.Bar!"

<b>Tomorrowland джи бар</b>

Lollapalooza: rock this summer

Lollapalooza – фестиваль альтернативної музики, який проходить у центрі Чикаго, а його франшиза вже трапляється в Чилі, Бразилії, Аргентині та Берліні.

Фестиваль пронизаний духом драйву і рок-н-ролу і давно обожнюваний за свою драйвову атмосферу.

Lollapalooza 2019: 1 – 4 серпня.

Авангардний макіяж, об'ємна укладка в дусі найкращих рок-балад, яскрава сукня з вирізом від Oh My Look! – привіт, образ для Lollapalooza від G.Bar.

<b>Lollapalooza джи бар</b>

Atlas Weekend: грім серед ясного літа

Atlas Weekend – один з головних і найбільших фестивалів України. За всю історію на сцені Atlas встигли виступити: Prodigy, Kasabian, LP, The Chemical Brothers, John Newman, Tom Odell та ін. Цього року в Києві виступлять A$АР Rocky, Black Eyed Peas, Liam Gallagher, Michael Kiwanuka та ін. З 12 по 14 липня до Atlas Weekend приєднається і G.Bar.

Atlas Weekend 2019: 9 – 14 липня 2019 року.

<b>атлас уикенд джи бар</b>

Адресу G.Bar шукайте тут.

Фото: Поліна Гребеник

Стиль: Анна Матвіюк, Маша Бородіна

Макіяж: Христина Петрочук, Лєра Острянина, Олена Чорнокур, Діма Чернишев, Маша Римарева

Зачіски: Макс Нагорний, Катя Кваша, Діана Овчаренко

Моделі: Ліза Кочерга, Світлана Колодка, Софія Суворова, Тоня Головач, Ніка Волосова

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.