До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дві хвилини, один засіб: макіяж, який личить усім

Показуємо макіяж, який підкреслить красу поцілованої сонцем шкіри — або зімітує її.

Цього року вересень — ніби продовження літа. Водночас цейтнот ніхто не скасовував. Все треба робити швидко — і бажано не втратити в якості. Візажистка Юлія Заліська показує, як зробити макіяж за допомогою одного-єдиного засобу. На все про все — трохи менш як дві хвилини. Він дає змогу продовжити літо, створює настрій і додає обличчю сяяння.

Реклама

Крок 1. Нанести зволожувальний стик-хайлайтер для обличчя, губів і очей Baume Essentiel відтінку Golden Light, Chanel, на вилиці, починаючи від виступної точки, до скронь. Трохи — на підборіддя, над верхньою губою. Розподілити по всій поверхні губів. Пройтися по верхніх повіках і спинці носа. Злегка позначити зону над бровами.

Крок 2. За допомогою м’якої щіточки розтушувати засіб. Якщо знадобиться, додати трохи на губи або вилиці. Готово.

Зволожувальний стик-хайлайтер для обличчя, губів і очей Baume Essentiel відтінку Golden Light, Chanel

Примітка редакції. Зволожувальний стик-хайлайтер вийшов обмеженою кількістю екземплярів, але цей засіб гідний того, щоб на нього полювати. Мультифункціональний, годиться для всіх, простий у вжитку й ощадний: з ним можна буде зустріти не один сонячний сезон.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.