До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як у француженок: 6 кроків до ідеального макіяжу

Французів вихваляють за стриманий і водночас розкішний підхід до краси та їжі (варто тільки подумати про їхні сир і вино). Коли йдеться про красу, французькі дівчата звикли робити якомога менше, щоб отримати вишуканий результат. І зараз, оскільки ми проводимо більше часу вдома і у нас є час на поліпшення б'юті-навичок, Віолетт, візажистка і креативна директорка Estée Lauder в світі, розповіла британському Vogue про 6 головних кроків на шляху до ідеальної базі під макіяж.

Реклама
Вибирайте базу, що імітує тон вашої шкіри

Якщо і є ключове правило для ідеальної бази під макіяж, якого дотримуються француженки, так це вибір легкої основи, яка ніби вбереться в шкіру і додасть їй сяйво. "Тональна основа має відчуватися, як засіб догляду. Це має бути щось шовковисте і зволожуюче, щось, що буде нести користь вашій шкірі", – каже Віолетт. Формули, які варто спробувати: тінт Kevyn Aucoin Stripped Nude Skin Tint або рідка база Benefit Hello Happy Flawless Liquid Foundation

Рідка база Benefit Hello Happy Flawless Liquid Foundation

Прагніть до непомітного нанесення

Спершу наносіть тональну основу на ділянки шкіри з нерівним відтінком, де, можливо, є гіперпігментація, почервоніння або плями. "Вам не потрібно наносити тональний крем на все обличчя, тому що сама по собі шкіра має красиву текстуру, і це добре, якщо ви не покриваєте її", – каже Віолетт. Однак, якщо вам потрібно суцільне покриття, використовуєте б'юті-блендер, щоб максимально розтушувати тональну основу по поверхні шкіри.

Не використовуйте хайлайтер для додання шкірі сяйва

Більшість людей хоче, щоб їхня шкіра сяяла, але "між сяйвом і жирним блиском лише один крок", – зазначає Віолетт. Щоб надати шкірі сяйва без хайлайтера, використовуйте напівпрозору пудру Shiseido Synchro Skin Invisible Silk Loose Powder в зоні чола, носа, підборіддя і на вилицях.

Пудра Shiseido Synchro Skin Invisible Silk Loose Powder

Секрет "голого" обличчя

Віолетт розповідає свою найголовнішу таємницю: "Що я особливо люблю, так це уникати нанесення тональної основи на ніс. Коли ви не використовуєте основу на носі, то створюється ілюзія того, що на вас немає макіяжу". Де ще мінімізувати косметику? На очах ( "використовуйте природний відтінок тіней відповідно до вашого відтінку шкіри") і нижньої частини обличчя. "Якщо ви знайдете правильну тональну основу, то самі не зможете відрізнити, де нанесли її, а де – ні", – пояснює Віолетт.

Мистецтво нанесення

Відмовтеся від пензлів для макіяжу на користь кінчиків пальців, щоб отримати ідеальне покриття. "Тепло ваших пальців ідеально впишеться в текстуру тональної основи", – пояснює Віолетт. До того ж, чи є інструмент у використанні простіше, ніж ваші руки? Просто переконайтеся в їхній чистоті перед початком роботи.

Для сяйва використовуйте сироватку

Французький спосіб надати шкірі сяйво, не використовуючи хайлайтер? Нанесіть зволожуючу сироватку на верхні точки обличчя. "Моє улюблене заняття – використовувати сироватку Estée Lauder Advanced Night Repair як хайлайтер, – каже Віолетт. – Я беру кілька крапель і наношу їх на ніс, вилиці та лук Купідона (вигин верхньої губи). Ось і виходить – твоя шкіра, тільки краща".

Сироватка Estée Lauder Advanced Night Repair

Текст: Hannah Coates

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.