До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Це неймовірно: Zara запускає лінійку косметики для дітей

Схоже, макіяж дійсно стане гендерно нейтральним та призначеним для будь-якого віку: Zara запускає дитячу лінійку косметики. MiniArtists від ZaraBeauty — це нова лінія зручних для дітей фарб для обличчя та водорозчинних лаків для нігтів, розроблена візажисткоюДаян Кендал

Нагадаємо, роботи Даян не раз з’являлися у Vogue. Даян працювала з усіма великими фотографами сучасності, від Девіда Сімса та Крейга Макдіна до Маріо Сорренті й Мерта і Маркуса.

Реклама

ZaraBeautyMiniArtists – засоби для дітей, які годяться для творчих перевтілень та ігор. Для ZaraBeautyMiniArtistsДаян залучила не лише свій велетенський досвід візажистки, а також власний материнський досвід: засоби не просто яскраві та привертають увагу, а ще й безпечні.

У колекції ZaraBeautyMiniArtists – 12 лаків для нігтів (шість матових, шість блискучих), які легко змиваються водою.

Крім того, до колекції увійшли "палетки для макіяжу". Вони йдуть у комплекті з трафаретами, щоб за допомогою кольорової пудри неонових, пастельних і базових кольорів можна було створювати фігурки або написи на обличчі чи тілі.

Є також пігменти для фейс-арту – це те, що у професійних марок називається pots.

Баночки містять кремові кольорові продукти з блискучим та нейтральним покриттями. Вони неймовірно гарні для святкового ігрового макіяжу.

Зірка колекції – прості у використанні яскраві кольорові олівці для обличчя з кремовою текстурою. Просто наносити, легко змивати.

ZaraBeautyMiniArtists також містить аксесуари: палітра для змішування кольорів перед нанесенням; стикери та трафарети, фартух, щоб не забруднити одяг фарбами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.