До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Механічний апельсин: 7 б'юті-засобів, які треба спробувати у травні

В архівах Ентоні Берджесса виявили рукопис, який може слугувати продовженням його знаменитого роману "Механічний апельсин". Рукопис знайшли в архівах, перевезених з італійського будинку автора після його смерті 1993 року. З цієї нагоди ми вибрали 7 б'юті-засобів травня в головному кольорі сезону помаранчевому.

Фото: Bea De Giacomo. Стиль: Alessia Vanini
1

Це Rolls-Royce у світі помад: металевий кейс із вбудованим дзеркалом розроблений у співпраці з ювеліром Лоренцем Баумером. Він підходить до будь-якої помади Rouge G і продається окремо. У формулі засобу – гіалуронова кислота, олія жожоба і манго, щоб розгладжувати, живити і зволожувати, а також підсилювачі яскравості кольору.

Реклама
Помада Rouge G #40, Guerlain, лімітований випуск
2

Улла Джонсон, адепт нью-йоркського бохо-шику, дебютувала в макіяжі. У колаборації з Bobbi Brown вийшла помада з атласно-матовим покриттям. Склад багатий вітамінами Е і С, бджолиним воском, а за текстурою засіб нагадує бальзам. За переконливу передачу кольору відповідають подрібнені пігменти у складі.

Помада Crushed Lip Color відтінку The Loulou, Bobbi Brown х Ulla Johnson, лімітований випуск
3

Кейс з кулькою-наконечником спочатку був розроблений на підтримку аксесуарів епохи Гальяно в Dior, але так сподобався покупцям, що його випускають до сих пір. У помади напівпрозоре покриття і рожеві пігменти у складі, а також бджолиний віск, легкі олії і алое вера, щоб зволожувальної дії вистачило на весь робочий день – 8 годин.

Помада Dior Addict Stellar Shine № 464 Energy, Dior
4

Містить переливчасті частинки, легко ковзає шкірою і відмінно розтушовується в димку. Завдяки офтальмологічній нейтральній формулі може слугувати підводкою внутрішнього краю нижньої повіки.

Водостійкий олівець для очей Khôl Couture № 09 Tangerine, Givenchy
5

Помада з вологим, блискучим ефектом при нанесенні в один шар дає напівпрозоре покриття, а в кілька – насичений, яскравий колір. Креативний директор марки з кольору і макіяжу Лючія Піка створила 27 відтінків, кожен з яких містить зволожувальний комплекс Hydraboost з поживних олій жожоба, мімози і соняшнику.


Помада Rouge Coco Flash, № 62 Fire, Chanel
6

Це не рідка помада, як могло б здатися на перший погляд, а рум'яна нового покоління. Такі використовують за лаштунками модних показів: вони добре розтушовуються і створюють злегка вологе покриття. У результаті вдається природний рум'янець.

Рідкі рум'яна Neo Nude A-Blush № 30, Giorgio Armani
7

У помади зволожувальна формула, напівпрозоре покриття, яке зливається зі шкірою, і м'який квітково-фруктовий аромат. У складі – Про-Ксилан і рожева олія. Всього у палітрі – 26 відтінків.

Помада L'Absolu Mademoiselle Shine № 323 Shine Your Way, Lancôme

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.