До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Макіяж для вечірки: поради особистого візажиста Лілі Коллінз

Останні фото в Instagram Лілі Коллінз демонструють сміливий, яскравий, небанальний макіяж, ідеальний для урочистих виходів і вечірок. Його автор Вінсент Окендо розповів про деталі кожного образу в ексклюзивному інтерв'ю для vogue.ua.

Вінсент Окендо @makeupvincent

Вінсент Окендо – велика фігура у світі макіяжу. Його обожнює і зіркова колега Пет Макграт, і клієнтки, в числі яких – Белла Хадід, Кайя Гербер, Ешлі Грем, Жанель Моне, Карлі Клосс, Гейлі Бібер (цей список можна продовжувати ще довго). Лілі Коллінз – давня клієнтка Вінсента.

Реклама
М'ятні стрілки
@lilyjcollins

"Джерело мого натхнення для макіяжу Лілі в стилі 60-х – сади Моне в Живерні. Я використовував підводку двох різних відтінків м'ятного – нашаровував один на інший. Починав з внутрішнього куточка ока і поки малював, злегка виходив за складку верхньої повіки, скеровував загострений кінчик у напрямку до верхнього краю вуха.

Щоб поліпшити форму стрілки і надати її закінченню чіткість, я люблю використовувати загострені ватяні палички і засіб для зняття макіяжу на кремовій основі. Щоб виділити очі, я підкреслив "вотерлінію" бежевим олівцем і покрив вії неабиякою кількістю туші. Завершити образ допоміг тілесний бальзам для губ з персиковим підтоном".

Королева драми

Для шоу Джиммі Фенлона Вінсент придумав для Лілі Коллінз образ з акцентом на губи. Макіяж вдався драматичним, але в той же час не затьмарив героїню. А заодно підкреслив її готовність до експериментів, життєрадісний характер і самоіронію.

@lilyjcollins

"Гламурному образу Лілі в дусі 70-х я надав гостроти за допомогою темних "настроєвих" губ. В макіяжі очей я використовував кремові тіні відтінків шампанського і троянд, розтушував їх до межі рухомого повіка. Додати гри світла вдалося через різні текстури тіней – матових і мерехтливих. Щоб шкіра здавалася теплою і сяйною, я нашаровував по черзі бронзер і кремові рум'яна, наносив їх пухнастим пензлем, полірував рухами. Це один з моїх улюблених трюків. Щоб завершити образ, вибрав помаду густого, темного відтінку червоного.

Щоб вона трималася довше, треба повністю заштрихувати поверхню рота олівцем для губ. Потім – нанести шар помади. Олівець послужить базою під макіяж і одночасно додасть помаді глибини. Щоб макіяж не поплив, я використовую плоску кисть для підводки і кремовий консилер – він окреслює контур".

Золото на повіки
@lilyjcollins

Для образу Лілі з золотими стрілками я використовував три типи різних золотих кремових тіней, щоб створити складний, багатовимірний котячий погляд. Коли створюєш такого роду макіяж, найважче – знайти баланс. І ключ до успіху – в бровах. Я люблю зрівняти хвостик стрілки з хвостиком брови. Це допомагає створити баланс і гармонію із загальним образом. Щоб додати очам яскравості, я наніс золотий хайлайтер у внутрішній кут ока, а завершив макіяж великою кількістю туші. Щоб додати глибини і об'єму, я додав її щокам теплий відтінок за допомогою бронзера.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.