До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вологе питання: 15 кремів для тіла, рятівних в холоди

Чим холодніше на вулиці, тим гарячіший ранковий і вечірній душ. Контраст температур погано впливає на шкіру, і вона стає сухою, стягнутої, іноді – навіть шорсткою. Уникнути проблем допоможуть креми і лосьйони для тіла з перевіреною ефективністю. Vogue.ua вибрав 15 кращих засобів в різних сегментах.

Тут і аптечний Lipikar La Roche Posay, який підходить навіть немовлятам і людям з чутливою шкірою, містить термальну воду, ніацинамід, що знімає свербіж, й олія каріте. І розкішна олія для тіла з ароматом троянди від французького нішевого Будинку Maison Francis Kurkdjian. І доступний Yves Rocher з олією каріте, що зволожить навіть обвітрену шкіру гомілок. І легендарний Kiehl's зі збитою, як вершки, текстурою й ароматом меду. І повітряний, як хмара, Kenzoki з ледь помітним ароматом дзену і спа. Залишилося тільки вибрати. І наносити вранці і ввечері на ще вологу після душу шкіру.

Реклама

<b>Зимний крем для тела</b>

Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Первый слой: кремы для тела с окутывающим эффектом

Як пережити зиму: лайфхаки спеціалістів з догляду за шкірою

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.