До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тільки спробуйте: засоби Cellcosmet, створені для домашнього догляду

Promotion

Нове покоління швейцарської клітинної косметики Cellcosmet — дієві, багатонадійні засоби, за якими майбутнє косметології. Розповідаємо, за що їх люблять знаменитості, включно з Дженніфер Еністон, і які засоби марки варто спробувати насамперед. Особливо в період, коли салонні процедури недоступні.

Реклама
Емульсія Ультравітальна Лайт, Cellcosmet

Знайомимося з відкриттями й досягненнями швейцарських лабораторій Cellap, де розробляють найпрогресивніші засоби з догляду у світі.

5 фактів про Cellcosmet і Cellmen

У Cellcosmet схиляються до того, що між чоловічою й жіночою шкірою — принципові фізіологічні й гормональні відмінності. Саме тому засоби з догляду за чоловічою шкірою виділені в окрему лінійку Cellmen. Засоби також виготовлені з огляду на фізіологічний вік шкіри, тому важливо підбирати їх відповідно до віку.

Головний принцип, який використовують у засобах Cellcosmet та Cellmen, можна сформулювати так: "Позитивна енергія — заразлива". Вчені лабораторій виходять з того, що в контакті з молодими клітинами старі, позбавлені енергії клітини відновлюють свій життєвий потенціал.

У складі формул Cellcosmet та Cellmen — клітинні комплекси, які отримано методом Cellcontrol, завдяки чому всі засоби діють як бустер життєвої енергії клітин шкіри — ревіталізують, збільшують резерв здоров’я й гальмують процеси старіння.

Інгредієнти засобів Cellcosmet та Cellmen — завжди найвищої якості й екологічно чисті: на 100% натуральні, біохімічно очищені ефірні олії; цінні глини Амазонії, які отримано з дотриманням етичних і екопринципів; морські комплекси та водорості.

Усі засоби проходять дерматологічний контроль, добре переносяться і мають доведену ефективність. Усі вони допомагають відновити природні функції шкіри, властиві їй від природи.

Суперзасоби для домашнього догляду Cellcosmet, які варто спробувати прямо тепер
Денний юнацький крем, Нічний юнацький крем, Cellcosmet

Маленький зручний флакон, помпа з дозатором, щоб не допустити контакту з пальцями й повітрям, зволожувальні властивості. Це денний і нічний юнацькі креми, які рекомендують до 25 років. За легкої текстури вони добре зволожують і чудово відновлюють баланс. Вони некомедогенні (дерматологічно доведено), нормалізують активність сальних залоз, не залишають жирного блиску. Крім стабілізованих клітинних екстрактів, до складу входять глікозаміноглікани, які загоюють мікротравми, а також антиоксиданти, вітаміни Е і С. Юнацькі креми Cellcosmet — це правильний вибір для молодих жінок, які шукають ефективні засоби для постійного догляду.

Якщо шкіра виявляє ознаки гіперреактивності (почервоніння, лущення, купероз, підвищена сприйнятливість до алергенів), рекомендовано використовувати Денний клітинний крем для чутливої ​​шкіри. Крем заспокоює, захищає й відновлює функції навіть у разі найреактивнішої шкіри. Нічний клітинний крем для чутливої ​​шкіри — це справжня швидка допомога для подразненої шкіри. Він відновлює вологоутримувальні структури епідермісу й нормалізує бар’єрну функцію. Шкіра заспокоюється, реактивність знижується, почервоніння й лущення зникають.

Денний і нічний клітинні креми для чутливої шкіри, Cellcosmet
Захисний денний клітинний крем, Cellcosmet

Захисний денний клітинний крем Cellcosmet незамінний, коли шкіра виявляє ознаки передчасного старіння: має втомлений, тьмяний вигляд, періодично в’ялий або зі зморшками. Крем ефективно ревіталізує й допомагає клітинам оновлюватися, чудово зволожує, захищає від агресії ззовні, включно з побутовими токсинами. Відновлює шкірний баланс і, звісно, усуває ознаки віку. Підсилити ефект денного допомагає Захисний нічний крем. Він живить, стимулює захисні механізми шкіри, відповідає за збереження балансу вологи.

Концентрований денний клітинний крем і Концентрований нічний клітинний крем

Концентрований денний клітинний крем — високоефективний засіб для шкіри з ознаками в’янення, що прогресують: в’ялість, провисання овалу, зниження тонусу шкіри, нерівний тон, втома. Сповільнює процеси старіння, розгладжує зморшки, заповнює їх зсередини, сприяє формуванню повноцінних колагенових і еластинових волокон, відновлює втрачену еластичність і пружність шкіри. Попри разючий послужний список, крем має ніжну текстуру й миттєво вбирається. Концентрований нічний крем буквально відроджує зрілу шкіру, помітно й швидко зволожує, підвищує її еластичність і тонус. Збагачений вітамінами С і Е, які активізують вироблення колагену, запобігають розвитку куперозу й пігментації. Зменшує глибину й кількість зморщок.

Клітинний ультравітальний крем та Емульсія Ультравітальна Лайт, Cellcosmet

Клітинний ультравітальний крем — це енергетик для інтенсивного догляду за шкірою, що в’яне. Досконала зброя в боротьбі проти видимих ознак старіння. Стимулює обмінні процеси, істотно підвищує тонус і пружність шкіри, забезпечує виражений ліфтинговий ефект, максимальне зволоження, наповнює шкіру силою й внутрішнім сяйвом.

Клітинний ультравітальний крем можна використовувати разовими курсами після 30, коли шкірі потрібен якийсь чарівний стимул ззовні: з’явиться рум’янець, свіжість і відпочилий вигляд. Емульсія Ультравітальна Лайт — варіант легендарного Ультравітального крему у вигляді шовковистої емульсії. Ідеальний для комбінованої й жирної шкіри.

Клітинний ультравітальний крем, Cellcosmet

Клітинний крем-ліфтинг розроблений спеціально для корекції вікової шкіри з вираженою в’ялістю, втратою об’єму й провисанням овалу обличчя. Його формула містить ексклюзивні інгредієнти, захищені світовим патентом і доступні тільки в межах золотої лінійки CellEctive. Пептидні комплекси, нуклеїнові кислоти й активні біоінтегральні клітини в максимальній концентрації забезпечують миттєвий адресний антивіковий вплив. Об’єм шкіри відновлюється, тканини наповнюються й стають пружними. Шкіра сяє зсередини й має відпочилий вигляд.

Клітинний крем-ліфтинг випускають також у легкій текстурі. Вона ідеальна для комбінованої, схильної до жирності шкіри. Про те, як редакція Vogue тестувала ці засоби, можна прочитати тут.

Клітинний крем-ліфтинг, Cellcosmet
Легкий клітинний крем-ліфтинг, Cellcosmet

Засіб, який треба спробувати хоча б раз у житті, — Клітинний бальзам-філер для шкіри обличчя та контуру губ CellFiller-XT, Cellcosmet. Він працює не тільки з гусячими лапками навколо очей, але й з ніжною шкірою навколо губ. Ми тестували його цілий місяць — і про свої (фантастичні) враження розповідаємо тут.

Клітинний бальзам-філер для шкіри обличчя й контуру губ CellFiller-XT, Cellcosmet

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.