До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Засіб як у Дженніфер Еністон: тест редакції

Анна Золотарьова протестувала клітинний бальзам-філер для шкіри обличчя та контуру губ CellFiller-XT Cellcosmet, який надає чіткого контуру і об'єму губам. І поділилася своїми враженнями.

CellFiller-XT, CellcosmetКлітинний бальзам-філер для шкіри обличчя та контуру губ CellFiller-XT, Cellcosmet

Для тесту мені дістався клітинний бальзам-філер для шкіри обличчя та контуру губ CellFiller-XT. Кажуть, такий самий є в ідеальної Дженніфер Еністон. До безцінних 15 мг засобу, що продовжує молодість, додали значний опис, що нагадує докторську дисертацію. Щоб не стати заручником інформації про мільйон досліджень, що проводили з 1987 року для розробки досконалого продукту, я пропустила більшу частину. Вирішила потім порівняти з власними відчуттями. Але головне в описі все ж відшукала: продукт рекомендують з 30 років і його слід наносити вранці і ввечері точково: по лінії носогубних складок, у зоні зовнішніх куточків очей, по контуру губ і в зоні мімічних зморшок – у моєму випадку це лоб.

Реклама
Клітинний бальзам-філер для шкіри обличчя та контуру губ CellFiller-XT, Cellcosmet

Перше, що здивувало – запах. Не думала, що клітинна косметика має рослинний аромат, який не відволікає і не дратує, чим грішать багато марок. На шкірі CellFiller-XT відчувався прохолодною краплею, що миттєво всмоктується і не залишає й сліду. Кремоподібний нежирний бальзам добре зволожує шкіру, хоча за консистенцією він виявився дуже легким.

Клітинний бальзам-філер для шкіри обличчя та контуру губ CellFiller-XT, Cellcosmet

Засіб з таким балансом не так легко відшукати: щільні викликають набряклість, а рідкі іноді доводиться наносити по другому колу, щоб досягти ефекту.

Ще один миттєвий плюс CellFiller-XT – завдяки часточкам, що відбивають світло, бальзам прибирає сліди втоми, навіть якщо для здорового сну не вистачило кількох годин. А якщо CellFiller-XT зберігати в холодильнику, то під час нанесення засобу прохолодний металевий аплікатор завдяки масажному ефекту поліпшить мікроциркуляцію крові в судинах, ще більше підбадьорить і допоможе вранці "розплющити очі". Хоча для мене головна перевага аплікатора все ж – просте і гігієнічне нанесення. А як людина, яка користується контактними лінзами, я оцінила ще одну характеристику – CellFiller-XT пройшов дерматологічне і офтальмологічне тестування, а тому алергії та інших неприємних сюрпризів можна не побоюватися.

Клітинний бальзам-філер для шкіри обличчя та контуру губ CellFiller-XT, Cellcosmet

Засобом приємно і зручно користуватися, але, мабуть, я належу до скептиків, які вірять у єдиний ефект такої косметики – зволожувальний, все інше здається маркетинговими прийомами. Саме тому CellFiller-XT я наносила лише на ділянку навколо очей – найбільш ніжну і чутливу. Рекомендації наносити філер на зону носогубних складок проігнорувала хоча б тому, що там моя шкіра в цей осінньо-зимовий період виявилася добре зволоженою, а коли терміново потрібно мати гарний вигляд, то рятує масаж обличчя у косметолога, який завжди дає вау-ефект.

Клітинний бальзам-філер для шкіри обличчя та контуру губ CellFiller-XT, Cellcosmet

Але цього разу щось пішло не так. Через тиждень, коли робила макіяж у ванній, де світло у мене особливо яскраве, я помітила: сіточка навколо очей майже розгладилася, а заломи більш видимих зморшок стали м'якшими. Далі більше – бальзам пережив зі мною виснажливу здачу номера, 'wow-ефект' від якої завжди залишається на обличчі. І якщо мімічні зморшки на лобі тільки загострилися, то шкіра навколо очей мала дивовижно бадьорий вигляд. Тепер мій ранковий і вечірній ритуали догляду за обличчям стали трішки довшими – кілька точок диво-бальзаму я наношу, як в довгій інструкції, – по контуру губ, в місці носогубних складок і на лінії заломів на лобі. Бачу, як на очах шкіра в цих місцях стає щільнішою, а м'язи більш розслабленими, ніби після спа-процедури.

Минуло не так багато часу, але вже помітно, що лінія губ стає виразнішою. Всі ці маленькі зміни надихають і далі експериментувати з бальзамом – тепер я його наношу не лише по контуру, але і на шкіру губ – ввечері, як зволожувальний засіб, вранці – як основу під помаду. Але якщо під очима CellFiller-XT шкіру розгладжує, то на губах ущільнює і дає ефект пухких губ, як від ін'єкцій, тільки максимально природний і без неприємних відчуттів. І найкраще, що все це можна робити регулярно і щодня в домашніх умовах з одним універсальним засобом.

Клітинний бальзам-філер для шкіри обличчя та контуру губ CellFiller-XT, Cellcosmet

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.