До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Підготовка до літа: догляд за шкірою декольте

Весна у розпалі, а значить наближається сезон відкритих суконь, брючних "двійок" на голе тіло і прозорих топів. З'ясовуємо, який одяг ми носитимемо найближчим часом, і присвячуємо час догляду за шкірою декольте.

Balmain

Рух Free the Nipples, схоже, перекочував з Instagram на подіуми: у моді панують вбрання, які підкреслюють декольте. Це не обов'язково повністю оголені груди, як на шоу Vivienne Westwood. Альтернативний варіант – глибокі V-подібні викоти, які прикрашають сукні та блузи цнотливого крою. Або закритий одяг, але настільки прозорий, що підкреслює ілюзію оголеного тіла. Акцент на декольте є практично у всіх колекціях.

Реклама

<b>сиськи</b>

Цілком очевидно, що при такому status quo представити світові оголені груди зважиться не кожна жінка. Через анатомічні та фізіологічні особливості бюста ознаки старіння тут можуть з'являтися раніше, ніж на інших ділянках тіла. "Груди не підтримує жоден м'яз, – пояснюють експерти Cellcosmet. – Вони складаються з залозистої тканини, оточеної жировим прошарком і волокнистою сполучною тканиною, а також містять кровоносні судини. Під бюстом розміщені грудні м'язи, які, до слова, ніяк не впливають на зовнішній вигляд грудей. Груди підтримує шкіра, яка є "природним бюстгальтером", і так звані зв'язки Купера". Тому тонус шкіри і зв'язок має вирішальне значення для краси бюста і шкіри декольте в цілому. Тонка шкіра практично позбавлена ​​сальних залоз, тому зволоження та живлення в цій зоні особливо потрібні – і, зрозуміло, не тільки напередодні літа, а й цілий рік.

Balmain Haute Couture

Неприємне (і місцями драматичне) явище птоз, на жаль, може стосуватися не тільки овалу обличчя. На пружність грудей впливають гормони, точніше гормональні стрибки у підлітковому віці, в період менструації, вагітності, годування, клімаксу. Різке схуднення або надбавка у вазі – також фактори ризику для ніжної шкіри бюста. Наче цього мало, на форму грудей впливає гравітація: сила тяжіння землі поширюється на все у світі. У цьому місці, звичайно, можна безнадійно зітхнути і застібнутися на всі ґудзики. Але є більш оптимістичний сценарій.

Tom Ford

У швейцарській лабораторії Cellap створили клітинний моделювальний крем-гель для зони декольте. Іншого такого у світі немає. Засіб з клінічно доведеною ефективністю поєднав у своїй формулі фіто- і цитокомпоненти. Cellcosmet CellBust-XT допомагає запобігти ослабленому тонусу грудей і скорегувати його, якого б розміру груди не були. У його складі – 20% активних стабілізованих біоінтегральних клітин, а також екстракти рослин і морських водоростей. За задумом вчених, засіб формує найтоншу невидиму сітку, яка підтримує ніжну шкіру грудей та забезпечує негайний ліфтинг і має накопичувальний ефект – пружність і еластичність зростають день за днем.

Клітинний моделювальний крем-гель CellBust-XT для профілактики і корекції ослаблення тонусу шкіри в області грудей, Cellcosmet

Стабілізовані біоінтегральні клітини відповідають за ревіталізацію і забезпечують клітини енергією, що дає їм змогу працювати в активному режимі, щоб збільшити виробництво нових колагенових і еластинових волокон. Екстракти рослин і морських водоростей розгладжують і зміцнюють шкіру, живлять її, роблять більш пружною. Олії троянди і маргаритки у складі допомагають нейтралізувати вільні радикали, ліквідують недолік ліпідів, живлять шкіру і покращують її еластичність. Нарешті, всі компоненти в синергії підсилюють дію один одного. І дають помітний результат – незалежно від віку і розміру грудей.

Клітинний моделювальний крем-гель CellBust-XT для профілактики і корекції ослаблення тонусу шкіри в області грудей, Cellcosmet

Шкіра грудей рідко буває розніженою доглядом, тому на CellBust-XT відреагує негайно. Цей крем-гель – чудовий помічник: чим раніше почати ним користуватися, тим кращого результату можна досягти. Єдине "але": не варто ставити знак рівності між скальпелем хірурга і кремом, яким би ефективним він не був. Тим, хто хоче збільшити груди, потрібні імплантати, а не косметика. Ну а в іншому можна довіритися CellBust-XT.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.