До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чому age management без ін’єкцій — головний тренд косметології

Promotion

Тренди косметології стрімко розвиваються. Після буму на пластику індустрія звернулася до концепту intelligent beauty, який передбачає мінімум інвазивних втручань і відновлення природного, здорового функціонування шкіри. Сертифікована фахівчиня DMK Людмила Дмитренко розповідає, чому сучасний age management можливий не тільки без оперативного втручання, але й без ін’єкцій.

Реклама

Чому настає передчасне старіння?

Стрес, спадковість, хронічні хвороби, вплив ультрафіолету, куріння, неправильний режим дня, поганий сон, брак фізичної активності, свіжого повітря, нераціональне харчування, алкоголь, замало турботи про шкіру — все це негативно впливає на шкіру й провокує передчасні вікові зміни.

Найкращі звички, які допомагають підтримувати шкіру і весь організм у тонусі, — це ранній сон (оптимально лягати не пізніше ніж о 22-00), правильний питний режим і здорове харчування, а також фізична активність. І, звісно, систематичні професійні процедури й домашні формули, які призначає фахівець.

Що при цьому відбувається зі шкірою?

Старіння шкіри — результат того, що структури шкіри руйнуються, а її здорові функції сповільнюються. Шкіра старіє через вплив комплексу чинників — і внутрішніх, і зовнішніх. Слабкий приплив крові, зниження рівня вологи й колагену призводять до втрати щільності, нездорового кольору обличчя й старіння загалом.

Чи можуть неінвазивні процедури бути такими ж ефективними, як ін’єкційні?

Звісно. Я використовую в роботі тільки космецевтику, адже будь-яке інвазивне втручання має певний ризик. Переваги космецевтики — це безпека, мінімум протипоказань, абсолютний комфорт під час процедури без реабілітаційного періоду потім.

За допомогою космецевтики можна керувати віком. Ефективність формул забезпечують активні інгредієнти, які працюють на клітинному рівні, змінюють і перебудовують шкіру: вітамін С, ретиноїди, ботулоподібний пептид, амінокислоти, ферменти.

Чи є засоби, які мають ефект ліфтингу?

Так, такі засоби є. Передусім ферментотерапія DMK. Після 17 років косметологічної практики я можу сказати: це найкраще, що може трапитися зі шкірою.

Ферменти — це природні каталізатори всіх внутрішніх процесів. Ферменти, що містяться в масці, проникають усередину клітин і активізують наші власні ферменти, які були в сплячому режимі через вік, генетичні особливості чи стиль життя. У такий спосіб підсилюється обмін речовин, збагачення киснем, очищається міжклітинний простір, стимулюється колагенотворення, запускаються всі механізми відновлення й оновлення — шкіра перебудовується й починає знову функціонувати як молода й здорова.

Приголомшливий ліфтинг забезпечує потрійна ферментна маска, коли засоби наносять пошарово, а їхній вплив підсилюється ультразвуком і фонофорезом.

Якщо потрібен миттєвий ліфтинг напередодні важливого заходу, я часто раджу вибрати процедуру з кумедною назвою "Мати нареченої". Вона ефективно поєднує в собі ферментотерапію й амінокислоти Desquamate Lotion, які перешкоджають руйнуванню еластину, підвищують бар’єрні функції шкіри.

Обличчя світитиметься, якщо перед ферментною маскою зробити пілінг: активний ексфоліант Desquamate, кислотні AHA 1 і Quick Peel, ферментний Prozyme. Пілінги усувають гіперкератоз і лущення, незамінні в роботі з віковими змінами. Пілінги DMK не порушують мікробіому шкіри, не створюють для неї стресу й водночас ніжно розчиняють відмерлі клітини. Пацієнти не випадають зі звичайного ритму життя й відразу мають чудовий вигляд.

Ще один мій фаворит — це колагенова помпа. Процедуру проводять з використанням 20% вітаміну С, що міститься в мікросферах кремнію. Мікросфери розчиняються від температури тіла й вивільняють високу концентрацію вітаміну С в шкіру. Вітамін С бере участь у синтезі колагену, зміцнює стінки судин і капілярів, поліпшує щільність, пружність, тонус, якість і колір шкіри. І незамінний у домашньому догляді.

Головні засоби для турботи про вікову шкіру вдома

Повноцінний курс DMK Limited упродовж 5-6 місяців замінює курс мезотерапії. Для очищення я призначаю Mediterranean Pearls з колекції DMK Limited: формула глибоко очищає шкіру, виводить токсини й забруднення на поверхню завдяки морським бурим водоростям у складі. Крім того, вона щадна завдяки бета-глюканам у складі. Це вкрай важливо для вікової шкіри з ламкими судинами, гормональними змінами, високою чутливістю.

Наступний етап — сироватки Beta Gel з регенерувальним та імуномодулювальним впливом, які стимулюють ріст нових клітин шкіри, Direct Delivery Vitamin C (регулює виробництво колагену, важливого структурного елементу шкіри, що відповідає за міцність і тургор) і Firmatrix — сироватка-філер, яка зменшує глибину зморщок, миттєво вирівнює рельєф. Пілінги допомагають прибрати відмерлі клітини, але після них важливо застосовувати засоби для відновлення епідермального бар’єра.

Крем TransGenesis містить інгредієнти, які працюють на поліпшення еластичності й утримання вологи, ферменти, що забезпечують регенерацію клітин, — це підтримка професійних процедур і роботи шкіри впродовж 24-х годин.

Вікова шкіра чутлива та найчастіше відчуває брак зволоження. Спрей Wetter Than Water зволожує, утримує вологу й запобігає її втраті. За допомогою цих трьох механізмів ми комплексно впливаємо на рівень гідратації шкіри й захищаємо від в’янення, спричиненого зневодненням.

Як доглядати за шиєю й декольте?

Крем Elevate з термогенним ефектом має підтягувальний та ущільнювальний ефект для шкіри шиї та декольте — причому досить швидкий. Крім того, до крему рекомендую спрей Aminodine, який ефективний у роботі зі зморшками, тьмяним кольором обличчя, в’ялістю.

Рекомендую пацієнтам під час нанесення домашніх засобів не забувати про бічну поверхню шиї, зону за вухами, декольте. Всі сироватки, спреї й креми потрібно наносити не тільки на обличчя, але й на ці зони.

Я особисто впродовж понад 10 років використовую професійні й домашні формули DMK для турботи про свою шкіру. Спостерігаючи власні результати та моїх пацієнтів, я з упевненістю кажу — DMK — це керування віком, яке працює.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.