До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як підготуватися до Нового року: три процедури для сяйливого вигляду

Дієві комфортні процедури, які дають змогу підготуватися до головної ночі року й зберегти ефект на всі канікули

На хвилі

Радіочастотне омолодження Plump RF на апараті Viora,AlfaSPA Development

Реклама

Апарат для радіохвильового ліфтингу Viora став модним завдяки своїй запатентованій технології: одна з його насадок дає змогу проробляти ніжну шкіру навколо очей і поверхню губ — розгладжувати й наповнювати об’ємом. Миттєвий видимий ефект досягається завдяки трансформації колагенових волокон під впливом температури. За 2—3 тижні ефект закріплюється й зберігається на кілька місяців. Насадки Viora працюють і з обличчям: розгладжують лоб, носогубні складки, дають змогу проробити нижню й середню третину лиця та мають видимий ефект підтягнення. А ще покращують тон шкіри й колір обличчя завдяки підсиленню мікроциркуляції. Шкіра отримує велику кількість кисню й поживних речовин, позбавляється від токсинів і зайвої рідини. На обличчя наносять гель, а потім маніпулою проходять кілька разів у потрібній зоні, ніби простьобуючи точковими мікроударами тепла. Таке прогрівання руйнує старі волокна колагену й підстьобує вироблення нового. Результат — підтягнений, свіжий вигляд. Процедуру важливо зробити за тиждень до свята, щоб набряклість (яка іноді виникає залежно від днів циклу) зникла.

"Процедура безболісна, — розповідає б’юті-редакторка Vogue UA Олена Пономаренко. — Але косметолог завжди просить повідомити в разі появи дискомфорту, щоб відрегулювати силу подальшого впливу. Процедуру рекомендують тим, хто скаржиться на нерівний тон шкіри та втрату тонусу, але я знаю, що модні київські дівчата люблять її ще за один спецефект: якщо пройтися насадкою по губах, то вони стають об’ємними, ніби наливаються зсередини, — і без жодних ін’єкцій. Звісно, я теж випробувала це на собі. На виході від косметолога зустрілася з подружкою — і відразу ж переконалася, що результат помітний: вона тут же запитала, чи робила ін’єкції в губи. „Ні, що ти", — зі щирим серцем відповіла я. Щиру правду. Загалом мені сподобалося, який вигляд має обличчя відразу після процедури (на це ніби натякає десяток селфі, зроблених того дня). Але головний результат — гладка, наповнена шкіра, — чекав на мене два тижні по тому. Тепер, за півтора місяця, я все ще втішена. І думаю занести RF-ліфтинг до списку б’юті-процедур на 2021: курс із 6—8 помітно освіжає".

І кортить, і страшить

Біоревіталізація Neauvia Hydro DeLuxe

Біоревіталізація — класика косметології, але препарати для її проведення вдосконалюються щороку. Новий швейцарський продукт Neauvia Hydro DeLuxe знадобиться для SOS-процедури, коли шкіра здається тьмяною, втомленою, пори розширені, тон нерівний — і в люди без тональної основи виходити не хочеться. Розробники заклали у формулу не тільки звичну гіалуронову кислоту, а й гідроксиапатит кальцію (той самий, що використовується в знаменитих ліфтинг-ін’єкціях Radiesse), і амінокислоти. Цей зірковий склад здатний поліпшити стан шкіри з першої ж процедури. До того ж він не просто насичує клітини корисними речовинами, але й підсилює життєву енергію фібробластів, підвищує вироблення в шкірі власного колагену, еластину й гіалуронової кислоти. Тривалого відновлення боятися не варто: препарат вводять локально в п’ять точок на обличчі. Ефект проявиться за тиждень — тобто візит до косметолога варто планувати днів за десять до вечірки. А після свят можна пройти ще дві процедури, щоб зберегти результат на пів року, радить дерматолог, онколог, фахівець з питань лазерних та ін’єкційних методик Катерина Дзень.

Щасливе майбутнє

Курс пілінгів 12 Weeks to Wow, Medik8

Британський космецевтичний бренд Medik8 пропонує програму 12 Weeks to Wow, яку називають персональним тренуванням для шкіри. Це курс із шести професійних пілінгів з кроком у два тижні — стан шкіри помітно поліпшується вже після першого, тож коли зробити його приблизно за десять днів до свята, можна дістати всі шанси сяяти на вечірці в повному розумінні слова. Це не звичні процедури, після яких шкіра облазить, як луска, а пілінги на основі сприятливих інноваційних складів з технологією Time Release, коли активні інгредієнти вивільняються поступово. Перед пілінгом шкіру потрібно підготувати за допомогою ретинолу, вітаміну С і протисонцевих засобів (на це потрібно 14 днів). А сам склад підбере лікар після консультації й точної апаратної діагностики: програма працює з акне, ознаками старіння, пігментацією. До вартості входить і догляд опісля із заспокійливими засобами. І це один з найкращих подарунків, які можна зробити собі під ялинку: результат тішитиме весь рік.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.