До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 санскрінів у дорожньому форматі, які зручно носити з собою

Перше правило користування сонцезахисним засобом наносити його кожні 1,5-2 години. Знають всі, виконують одиниці. Щоб не було шляхів втечі, заводимо будильник з "кроком" у півтори години і носимо з собою санскрін у зручній упаковці. Найзручніші ми перевірили особисто і розповідаємо про них.

Givenchy

Захисна димка Vax'in For Youth City Skin Solution Beautifying Mist High Protection SPF 30 PA + Givenchy – це спрей. Дуже зручний: струснув, розпорошив – і побіг у своїх справах далі. Зручно для тих, хто займається спортом на відкритому повітрі (можна користуватися навіть у русі, наприклад, при їзді на велосипеді), і для тих, хто живе в ритмі великого міста. Димку можна розпорошувати на макіяж, на ходу, у пробці, і так далі. Засіб прозорий і приємно пахне.

Реклама
Vax'in For Youth City Skin Solution Beautifying Mist High Protection SPF 30 PA + Givenchy
Chanel

Баночка-малютка UV Essentiel захищає не тільки від сонця, але і від агресії зовнішнього середовища. Від недоброзичливих поглядів, звісно, не захистить, але від міського смогу і вільних радикалів – легко. І заодно – поміститься в долоню (а якщо постаратися – і в сумочку Jacquemus). Аромат – приємний, склад – неймовірний: екстракт квітів тіаре із захисною дією, прогресивні фотофільтри.

Засіб для захисту від ультрафіолету і негативного впливу навколишнього середовища для обличчя, шиї і зони декольте UV Essentiel SPF 50, Chanel
EviDens De Beauté

Легкий плоский тюбик зі зручним дозатором поміщається хоч у нагрудну кишеню сукні-сафарі. Користуватися приємно: The total shield Anti-pollution, EviDens De Beauté приємно пахне, добре захищає (SPF 50 PA ++++ – це максимальні значення). У складі – фірмовий потрійний колаген (ним збагачені формули всіх засобів марки), який допомагає знімати запалення і боротися з оксидативним стресом.

Омолоджувальний захисний засіб для обличчя The Total Shield SPF 50 PA++++ Anti-Pollution, EviDens De Beauté
Shiseido

Японці роблять одні з найкращих у світі санскрінів. ВВ-крем WetForce Sports – не виняток: SPF 50+, суперводостійка формула, правильне комфортне покриття. І компактна баночка небанальної форми. Любителям літньої йоги на відкритому повітрі, тим, хто займається бігом і скандинавською ходьбою, тренується на вулиці і при цьому життя не мислить без селфі – обов'язково.

WetForce Sports BB Cream SPF 50+, Shiseido
Sisley

Тональний стік Super Stick Solaire – це невеликий олівець. Покриття – надщільне, тому годі й думати, щоб нанести на все обличчя. Але зони, найбільш відкриті до сонця, – спинка носа, лоб, верхня частина скул, область навколо губ, – загалом, всі місця, на яких високий ризик появи пігментних плям, ним захищати потрібно. Достатньо покласти його в сумку, щоб у потрібний момент (у літаку біля ілюмінатора, на літній терасі, де світить сонце, в тропічному лісі) нанести його, куди слід.

Super Stick Solaire SPF50 PA++++, Sisley

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.