До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

19 улюблених продуктів Розі Гантінгтон-Вайтлі для ідеальної шкіри

Які засоби допомагають супермоделі Розі Гантінгтон-Вайтлі мати ідеальну шкіру.

Photo: @rosiehw

Коли йдеться про глибокі знання в галузі косметики, небагато хто може конкурувати з досвідом супермоделей, які більшу частину своєї кар’єри проводять з великою кількістю макіяжу на обличчі. І разом з професійною технікою нанесення макіяжу вони також експертно починають розбиратися в ще важливішому процесі — демакіяжі.

Реклама

Розі Гантінгтон-Вайтлі — одна з таких моделей, яка не тільки опанувала незліченну кількість цінних б’юті-навичок за всю свою багаторічну кар’єру, а й зробила це своєю роботою за сумісництвом. Спершу через соціальні мережі та, зрештою, на своїй платформі Rose Inc. Тут модель використовує свій ґрунтовний досвід, щоб ділитися власними проблемами в питаннях догляду за шкірою і рекламувати перевірені на практиці продукти, що допомагають їх розв’язувати. Гантінгтон-Вайтлі навіть знайшла час, щоб розповісти Vogue про свою схильну до висипів шкіру обличчя і поради, яких вона дотримує, щоб позбутися небажаних плям. Ми вивчили весь Інтернет (ну майже), щоб зібрати воєдино б’юті-рутину Розі Гантінгтон-Вайтлі та її аргументи на користь кожного вибраного продукту. А крім того, підібрали аналоги продуктів, які складно роздобути.

Улюблені засоби Розі Гантінгтон-Вайтлі
Розі використовує скраб для тіла Susanne Kaufmann's Body Scrub. Vogue рекомендує Sensori+ Detoxifying & Rejuvenating Sand Body Polish Bondi Beach 2026

"Він має справді заспокійливий, м’який, ніжний квітковий запах і він дуже, дуже ніжний для шкіри", — розповіла Гантінгтон-Вайтлі Harper’s Bazaar.

Розі використовує: iS Clinical Cleansing Complex. Vogue рекомендує: Asap gentle cleansing gel

"Неймовірний бренд iS Clinical, яким я користуюся вже сім років, справді змінює мою шкіру на краще. Я помічаю це, коли іноді вибираю засоби іншого бренду, а потім знову повертаюся до iS Clinical. Минулого разу я подумала, що більше ніколи не відмовлюся від цього бренду. Це справді найкраща продукція, яку я коли-небудь використовувала", — розповіла Гантінгтон-Вайтлі Vogue.

Розі використовує: Zo Skin Health Exfoliating Cleanser. Vogue рекомендує: Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant

"Це своєрідна комбінація для нормальної і жирної шкіри. Напевно, так би я описала й свою шкіру. В одних місцях моя шкіра суха, а в інших, навпаки, жирна та схильна до акне. І мушу сказати, що продукти Zo Skin просто неймовірні, особливо якщо маєте які-небудь проблеми зі шкірою. І особливо, якщо це акне".

Vogue рекомендує: Resorè Face Washer Set

"Всі рушники антибактеріальні, тому якщо ви не можете прати рушники щодня, приємно знати, що вони в певному сенсі роблять роботу за вас. І якщо у вас, як і в мене, схильна до висипів шкіра, це справді чудове рішення".

Розі використовує: Zo Skin Health Oil Control Pads. Vogue рекомендує: Dr. Dennis Gross Alpha Beta Extra Strength Daily Peel

"У цих серветках є трохи саліцилової і гліколевої кислоти для омолодження шкіри й глибокого очищення пор. У мене часто бувають акне та інші висипи, тому що я використовую багато макіяжу. А ці серветки справді глибоко очищають і відлущують мою шкіру за допомогою активних інгредієнтів у них".

Vogue рекомендує: Cosmedix Mystic Hydrating Treatment

"Цей засіб справді забезпечує легке зволоження, але водночас має прекрасний поколювальний ефект. Я використовую багаторазовий ватний диск і протираю обличчя тільки для того, щоб забезпечити кровообіг, але не дуже розтираю шкіру".

Vogue рекомендує: Shani Darden Intensive Eye Renewal Cream

"Я тільки недавно дізналася про те, що спершу потрібно наносити крем під очі. Зазвичай ми часто робимо навпаки — наносимо крем під очі в останню чергу. Принаймні я так робила. Це потрібно для того, щоб просто захистити зону навколо очей, тому що я збираюся нанести трохи ретинолу й деякі інші активні речовини. Крем під очі створить Потрібний бар’єр і допоможе захистити наші очі й шкіру навколо них від потрапляння інших активних речовин", — розповіла Розі Гантінгтон-Вайтлі Harper's Bazaar.

"Цей крем справді забезпечує приємне, густе й ніжне покриття. Він дуже швидко вбирається, тому його не доводиться довго втирати".

Розі використовує: Environ Gold Roll-CIT. Vogue рекомендує: Skinstitut Skin-Inject MTS Derma Roller

"Мені подобається дуже обережно проводити дерма-ролером від вух до вилиць, створюючи маленькі проколи на шкірі, унаслідок чого продукт, який я наношу, краще засвоюється. Гадаю, це робить мою шкіру вологою і сяйливою наступного дня. Мені подобається робити це на лобі і в будь-якому іншому місці, де з’являються дрібні й мімічні зморшки".

Розі використовує: Medik8 r-Retinoate Day & Night Eye Serum. Vogue рекомендує: Paula's Choice 1% Retinol Treatment

"Я використовую ретинол вже вісім років. Мені подобається використовувати невелику кількість інгредієнта. Ретинол допомагає з будь-якими слідами від прищів або старими шрамами, дрібними зморшками, і загалом додає шкірі гладкості й тонусу".

Розі використовує: iS Clinical Poly-Vitamin Serum. Vogue рекомендує: Skin Inc My Daily Dose Of Vitamins ABC+
Розі використовує: iS Clinical Super Serum Advance+. Vogue рекомендує: The Ordinary Ethylated Ascorbic Acid 15% Solution
Розі використовує: iS Clinical Active Serum. Vogue рекомендує: The Ordinary Lactic Acid 10% + HA

"Вночі я використовую активну сироватку від iS Clinical або ретинол. Також люблю використовувати дерма-ролер вечорами й іноді, якщо маю час, я роблю маску", — розповіла Гантінгтон-Вайтлі Vogue.

Розі використовує: Zo Skin Health Daily Power Defense. Vogue рекомендує: Aspect Super PD Complex

"Він має кілька дивовижних активних речовин, як-от гліколева кислота, що корисні для оновлення й омолодження шкіри. Оскільки в мене схильна до висипів шкіра, я дізналася, що мій клітинний обмін трохи млявий, тож будь-які активні речовини, наприклад, ретинол, дуже з цим допомагають. Відтоді як я використовую ці продукти, можу впевнено сказати, що стан моєї шкіри дуже покращився".

Розі використовує: iS Clinical Youth Lip Elixir. Vogue рекомендує: Dr. Dennis Gross Hyaluronic Marine Collagen Lip Cushion

"Що мені подобається в цьому засобі, так це те, що ти лягаєш спати з ним, а коли прокидаєшся — твої губи прекрасні й зволожені. Мені подобається, що вони не дуже блискучі й липкі, але пухкі й гладенькі".

Розі використовує: Erborian Glow Crème 15ml. Vogue рекомендує: Charlotte Tilbury Unisex Healthy Glow Hydrating Tint
Розі використовує: Erborian CC Crème. Vogue рекомендує: It Cosmetics Your Skin But Better ™ CC+™ Cream SPF 50
Vogue рекомендує: Caudalie Beauty Elixir
Розі використовує: Nécessaire The Body Serum. Vogue рекомендує: Biologi Bf Restore Face & Body Serum

"Я люблю наносити крем для тіла перед сном для того, щоб зранку моя шкіра була зволоженою. Також мені дуже подобається сироватка: вона не дуже густа, швидко вбирається, не має запаху, надає шкірі приємного сяяння".

Розі використовує: Byredo Rose Hand Cream

"Перед сном я завжди наношу крем для рук, тому що не дуже люблю користуватися ним удень. Мені здається, що крем потрапляє на все, чого я торкаюся. Тому я люблю наносити ніжний крем для рук увечері. Обожнюю Byredo in Rose, він так чудово пахне".

Текст: Ana Eksouzian-Cavadas

За матеріалами vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.