До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зої Кравіц запускає мініколекцію помад з YSL Beauté

Весілля з Карлом Глусманом, вихід другого сезону "Великої маленької брехні" – і ось новий проєкт. Не так давно Зої Кравіц опублікувала в Instagram світлину з заголовком "Me + YSL Beauté! Не перемикайтеся. 1 вересня", – так звучав тизер нової колаборації з брендом, обличчям якого вона є з 2017 року.

"Я працюю з YSL Beauté вже певний час і воліла більш активної і творчої участі", – каже сама Зої. Як тепер відомо, вона взяла участь у створенні класичних помад марки Rouge Pur Couture.

Реклама

У колекції всі назви втілюють особистий сенс для Зої. 'Arlene Nude' – посвята її бабусі, 'Scout' названа на честь її собаки, а 'Lale' – прізвисько її мами, Лізи Боне. Колекція включає шість нових відтінків: три червоні і три тілесні з трьома видами покриття (атласним, матовим і атласним з дрібними переливчастими частинками).

Глянцевий чорний тюбик прикрашений блискітками і нагадує про улюблену сумку Зої, Saint Laurent Niki, а також про класичний YSL Opium. Продаж нової колекції стартує в Harrods 4 вересня.

За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.