До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тіло, в якому я живу: Ольга Левентіс — про власні стосунки з тілом

ЗаголовокШовкові труси, Bibliotheque Nationale

Героїня обкладинки додатку краси українського Vogue Ольга Левентіс — про материнство, спорт та власні стосунки з тілом.

Топ, спідниця та рукавички з трикотажу, усе – Lanvin

Її старшому сину Левові — три; дочці Наї ось-ось виповниться рік. 35-річна засновниця піар-агенції Uprising Productions Ольга Левентіс завагітніла вдруге незадовго до великої війни — це була запланована і довгоочікувана дитина. Вона зізнається, що стрес і страх, які пережила, попри те що була в безпеці, вплинули на її власний стан і здоров’я плоду під час вагітності: на п’ятому місяці в дівчинки виявили низьке серцебиття — лікарі не могли встановити причину. "Моїм головним завданням було виносити дочку, тож я убезпечила себе від усього інформаційного потоку, наскільки це було можливо", — згадує Ольга. Натомість вона сконцентрувалася на допомозі сім'ям, що тікали від війни, — допомагала облаштувати життя та адаптуватися в нових умовах.

Реклама
Сукня з віскози, Anna October; шкіряні мюлі, Aquazzura

Порятунок для ментального здоров’я та рівноваги вона шукала в медитації: "Мої улюблені застосунки — Headspace, Grace & Gratitude, Chopra: Meditation and Wellbeing". Допомагала фізична активність: ходьба, заспокійлива музика, йога — не обов'язково з тренером, а й онлайн, із застосунком Alo Yoga Training.

Купальник із поліестеру, Eres; чокер, латунь, позолота, перли, Dior; бавовняні шкарпетки, власність стиліста

Після перших пологів Ольга поспішала повернути свою форму та колишнє активне життя, яке поява дитини змінює повністю. Після других — зрозуміла, що все може почекати, і насолоджувалася неповторними моментами з немовлям. Вперто налагоджувала режим грудного вигодовування ("діти не їли із задоволенням") та врешті домоглася свого – годувала грудьми обох до шести місяців.

Сьогодні вона в абсолютному комфорті з власним тілом: "Я все ще дивуюсь, як жіночий організм здатен створити нове життя, — зізнається Ольга. — Те, через що ми проходимо, — справжній подвиг". Тим цікавіше їй згадувати підліткове неприйняття себе, коли вона переймалася через худорлявість і вдягала в школу дві пари товстих колготок під джинси — "щоб збільшити тонкі ноги". Зараз Левентіс сповідує принцип: "Врода важлива, але найголовніше — мати дуже тіло й почуватися в ньому комфортно".

Вовняний жакет, боді з шовку та нейлону, усе – Valentino; шкіряні туфлі, AGL.

Відновлюючись після пологів, Ольга робить колагенові обгортання тіла і масаж у косметологів, а вдома використовує молочко з колагеном Genius, Algenist. За шкірою обличчя методично доглядає за допомогою косметики Biologique Recherche, якій вірна вже багато років. Після появи сина і доньки одним з її улюблених засобів неочікувано став дитячий лосьйон для волосся Zwitsal — ним вона маститься і сама: каже, це неперевершена ароматна суміш.

Заголовок

Своїх дітей Левентіс вчитиме будувати стосунки з тілом змалку, але без крайнощів: "Якщо дитина здорова, їй можна глютен, і вуглеводи, і цукор — звісно, у збалансованому меню. Важливо любити своє тіло та доглядати за ним. Спорт, правильне харчування, сон — це необхідність, і що раніше ми це зрозуміємо, то краще".

Фото: Karolina Wilczynska

Стиль: Venya Brykalin

Зачіски: Eduardo Bravo

Макіяж: Yvane Rocher

Продюсер: Carry Gordeev

Асистент стиліста: Max Hudzevych

Модель: Olga Leventis

Текст: Альона Пономаренко

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.