До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Спорт + дієта: якою є фітнес-рутина Кейт Міддлтон

Попри три вагітності і перевантажений графік, герцогиня Кембриджська залишається у прекрасній формі. У британських ЗМІ до неї навіть приклеїлося прізвисько "Розмір 6". А все тому, що за всі ці роки їй вдалося не набрати зайвих кілограмів, а залишитися стрункою і мускулистою. У чому її таємниця?

© Neil Mockford/GC Images

Під керівництвом тренера з фітнесу Келлі Ренні вона щоранку починає з бігу, а потім приступає до силових вправ, що допомагає спалювати зайвий жир, а м'язи робить сильними і рельєфними. Коли є більше вільного часу, герцогиня займається веслуванням, плаванням і йогою.

Реклама

У харчуванні Кейт Міддлтон дотримується такого принципу: страви з високим вмістом білка і низьким вмістом вуглеводів, як пропагує знаменитий дієтолог Луїза Паркер. Автор книжки Lean for life, the cookbook рекомендує триразове харчування, що складається з необроблених продуктів, двох закусок і обов'язково 10 тисяч кроків в день.

Також, як послідовник напрямку сироїждення, герцогиня Кембриджська кілька разів на тиждень воліє свої улюблені страви: севіче, салат з кавуна, гаспачо і табуле, а супроводжує це зеленим смузі, що часто містить спіруліну, капусту, кінзу або шпинат для бадьорості та витривалості організму.

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.