До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чому вагітна Ешлі Грем — богиня пляжу

Ешлі Грем вважає, що найкращий одяг під час вагітності — це купальник. Модель, яка очікує на другу дитину разом зі своїм чоловіком Джастіном Ервіном, останнім часом активно показує себе в Instagram, надаючи особливої уваги своєму оголеному животу, ніби натякаючи, що пляжний настрій і вагітність створені одне для одного.

Photo: Justin Ervin / Courtesy of @ashleygraham

Світлинами модель почала ділитися на початку серпня, коли опублікувала знімок, де позує біля моря зі жмутком на голові, у позолочених прикрасах, показуючи живіт. Публікацію Грем підписала іронічними словами "alexa, play 'bump, bump, bump' by b2k". Далі з’явилася серія фото, де Грем закарбована в розкішному смарагдовому суцільному купальнику і яскравому мандариновому (втім, видно тільки верхню частину пляжного вбрання). Також ми помітили образ моделі в бікіні, у якому вона домоглася ефекту подвійного сяяння, забезпеченого сонцем і делікатним станом. А днями під час телефонної розмови Грем знову була вдягнена в бікіні. Темне волосся моделі було заплетене в коси, а на руках вона тримала сина Ісаака. Мораль історії? Всі "літні тіла" створені для демонстрації й оспівування краси.

Реклама

Текст: Calin Van Paris

За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.