До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Три інсайдерські секрети краси з-за лаштунків "Золотого глобуса"

Що було в подарункових наборах для гостей 80-ї, ювілейної церемонії "Золотий глобус"? Як готували до виходу на червону доріжку Бена Вішоу, актора, що зіграв головну роль в серіалі "Буде боляче" та фільмі 2022 року "Жінки розмовляють"? Хто відповідав за макіяж Марго Роббі?

Eisenberg Paris в подарунок гостям Золотого Глобуса

Не всі знають, проте учасники знакових церемоній, чи то "Оскар", чи то "BAFTA", завжди отримують подарунки. Вміст пакетів не завжди стає предметом обговорення, втім іноді цікаво зазирнути за лаштунки та довідатися, "що в сумці". Цього року на "Золотому глобусі" організатори дбали про ековідповідальність, тому в пакетах були варіації знаменитої сумки Le Pliage Tote від Longchamp, зроблені з переробленого пластику (чоловікам дарували однойменні папки для документів).

Реклама

Сумки були наповнені косметикою, засобами догляду за шкірою та волоссям на сотні доларів. До переліку продуктів потрапили Eisenberg Paris, про які ми писали тут. Чоловікам дістався чоловічий антивіковий крем для обличчя від Eisenberg Paris та гель для області навколо очей, Gel Contour des Yeux.

Gel Contour des Yeux, Eisenberg Paris

Жінкам подарували омолоджувальний крем для обличчя Eisenberg, знамениту об'ємну туш Le Mascara Graphiquе, зволожувальний бальзам для губ Eisenberg Paris Fusion

Омолоджуючий крем для обличчя Eisenberg

Також організатори подбали про свіжий вигляд учасників церемонії та поклали до наборів маски Payot Hangover.

Маска Hangover, Payot

Серед подарунків були деякі засоби для догляду за волоссям, як-от Better Not Younger Superpower + Advanced Hair & Scalp Duo, крем для волосся Salwa Petersen Chébé du Tchad, а також маска для сну Dr. Harris проти зморшок, дієтична добавка на рослинній основі Taza Calm Digestion

Засоби Meder Beauty для Бена Уішоу

Бену Вішоу, британському актору, володареві двох премій BAFTA, відомому за ролями у фільмах "Парфумер: Історія одного вбивці", "007: Не час вмирати", серіалі "Фарго" та "Буде боляче", 42 роки. Днями він з'явився на церемонії "Золотий Глобус". За грумінг актора відповідала візажистка Наталі Елені Бузіота.

Грумінг чоловіків, особливо для червоних доріжок з їхнім специфічним освітленням, – особлива річ. Наталі Елені підготувала шкіру актора за допомогою маски Meder Bauty та засобу Derma Fill.

Універсальний зволожувальний бустер Дерма-Філл, Meder Beauty

Серед засобів догляду також було помічено масажер для обличчя Face Yoga та крем Skin Perfecto, Givenchy

Skin Perfecto, Givenchy

Макіяж Марго Роббі

Марго Роббі часто називають однією з найгарніших жінок світу. За її підготовку до виходу на червону доріжку "Золотого глобуса" відповідала зіркова візажистка Паті Дубров, якій довіряють свої обличчя десятки знаменитостей першого ешелону. Паті щедро ділиться секретами краси, тому з її Інстаграму ми знаємо: в підготовці обличчя були задіяні засоби американського бренду Image Skincare, в макіяжі – засоби CHANEL.

Образ вийшов бездоганним. VOGUE UA додав його до переліку найкращих образів церемонії.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.