До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Поради Таро: що нам підготував червень 2024

Кохання, пристрасть, гармонія та краса — чотири важливі складові червня. Необхідно робити вибір, орієнтуючись на себе, але приділяючи увагу укріпленню партнерських стосунків. Стане в нагоді вміння ухвалювати тверді рішення, але турбуючись про власні бажання. Тільки баланс між одним і другим допоможе втримати рівновагу та не втратити важливого.

ОВЕН

Очікують сприятливі обставини в теперішньому і найближчому майбутньому. Відновіть сили, побудьте в тиші та гармонії з собою. Насолодіться періодом спокою та безтурботності. В цьому місяці не буде непередбачуваних ситуацій, а конфлікти пройдуть швидко, м'яко і без образ, якщо задіяти самоконтроль та вміння дивитися на речі спокійно і терпляче.

Реклама

ТІЛЕЦЬ

Панує романтичний настрій, бажання звертати на себе увагу, подобатись, чути та говорити приємні слова. Розкажіть про свої почуття та будьте готові почути те саме у свій бік. Сприятливий час для примирення, налагодження та створення стосунків. Зараз той самий момент, коли можна приймати подарунки долі, нічого не віддаючи натомість.

БЛИЗНЮКИ

Грамотна стратегія дозволить не втратити шанс і досягти успіху, але перш ніж ухвалити рішення, варто запитати себе, чи є в цьому перспектива: незабаром можуть відбутися події, про які треба буде заявити.

РАК

Зараз ви витриваліші, ніж будь-коли, і це чудово допоможе впоратись із фізичними та психологічними навантаженнями. Сприятливий період для проведення різних видів чисток, дієт та початку регулярних занять. У цей період ви легко впораєтесь із недугами, бо маєте великий запас внутрішніх ресурсів, тож використовуйте ваші сили вповні.

ЛЕВ

Питання звичок, які шкодять фізичному здоров’ю та матеріальному добробуту, може постати особливо гостро в червні. Візьміть під контроль своє ставлення до себе та своїх витрат. Не піддавайтесь спокусам, не йдіть на поводу "солодких" пропозицій, не давайте зайвих обіцянок, думайте лише про те, як кожне рішення вплине на ваше життя в цілому.

ДІВА

Початок успішного і радісного періоду, коли завдання вирішуються, цілі досягаються, нові ідеї формуються. Налаштованість на успіх допоможе отримати головну перемогу — над собою. Та в повній мірі відчути смак визнання і слави. Це ваш зірковий час.

ТЕРЕЗИ

Є імовірність того, що доведеться повернутися до старого проєкту; може статися зустріч з тим, кого давно не бачили. Насолоджуйтесь цим, зараз важливо бути там і з тими, де було колись добре. Навіть якщо доведеться провести час на самоті, краще провести його в атмосфері приємних спогадів.

СКОРПІОН

Сприятливі обставини: ваша позиція непробивна і невразлива для конкурентів. Ситуація абсолютно безпечна, немає підстав для занепокоєння. Тому сумніви та страхи геть. Все вийде! Головне, не обертатися назад: довіряйте інтуїції та внутрішньому голосу. Для більшої впевненості можна звернутися за порадою до компетентної людини.

СТРІЛЕЦЬ

Прагнення посісти своє місце, знайти закономірності та досягти нових результатів, керуючись логікою. Це буде суперечити чуттєвим проявам і стримувати. Але доведеться проявити холодність розуму, відмовитись від ілюзій та зустріти нові випробування.

КОЗОРІГ

Ви перенасичуєте себе обов'язками та зобов'язаннями. Коли живеш у шаленому ритмі, починає здаватися, що багато чого не вдається, як хотілося б, і це призводить до хронічної втоми та неуважності. Зменшіть оберти, не беріть на себе занадто багато. Сповільнення дасть відчути, як все поступово стає на свої місця.

ВОДОЛІЙ

Завершення одного етапу життя і початок нового. Це момент, коли можна усвідомити та оцінити всі радощі, печалі, випробування і досягнення, які супроводжували на шляху. Глибоке почуття задоволення та радості без зайвого сентименталізму. Цілі досягнуті, тепер можна приділити увагу родині та коханій людині.

РИБИ

Свідомий вибір на користь самотності. Бажання побути наодинці з собою, відчути та зрозуміти себе, свої бажання, спланувати, куди рухатися далі, усвідомити, що важливо при цьому, а що ні. Цей самоаналіз можна зробити самостійно або довіритись людині, яка власним прикладом надихає.

Текст: Анастасія Талько

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.