До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

I see UA Flag: засоби краси в патріотичних кольорах, які потрібні нам усім

Freedom Blue ("вільний синій") та Energizing Yellow ("бадьорий жовтий") – кольори, які Інститут кольору Pantone виокремив після початку повномасштабного вторгнення росії, коли весь світ побачив, як Україна героїчно чинить спротив загарбникам. Синій та жовтий, кольори українського прапора, підносять наш дух та апелюють до національних кодів. Ми вибрали засоби краси в жовто-синій гамі, які викликають найгарячіші почуття.

Патчі Kysen`

Гідрогелеві енергетичні патчі з екстрактом гіалуронової кислоти, Kysen`

Патчі з екстрактом гіалуронової кислоти – засіб, що не завадить жодному та жодній. Освіжають погляд та запалюють вогники в очах. Про гіалуронову кислоту ви і так все знаєте. Лімітована лінійка патчів створена у колаборації з громадським рухом Brave.ua. 50% від прибутку з цієї продукції передаються на потреби ЗСУ.

Реклама
Гідрогелеві енергетичні патчі з екстрактом гіалуронової кислоти, Kysen`

Маски RARE

Французьский бренд RARE випускає одні з найкращих тканинних масок. В блакитному пакованні – чорна маска, яка глибоко усуває забруднення і токсини, містить екстракт гамамелісу, запобігає утворенню чорних цяток та звужує пори, знімає почервоніння. В жовтому – заспокійлива маска з вітамином Е і екстрактом арніки, яка знімає запалення, відновлює водний баланс та робить те, що зазвичай чекаєш від маски-патча – освіжає обличчя не гірше за фільтри Інстаграм.

Маски для обличчя з екоцеллюлози Carbone Glace та Tresor Solaire, RARE

Помади М.А.С

Viva Glam — благодійна ініціатива MAC, започаткована в 1994 році, щоб підвищити обізнаність про ВІЛ/СНІД та збирати гроші на допомогу віл-позитивним людям. Скоро проєкту виповниться 30 років; за цей час бренд зібрав $500 000 000 (100% від продажів перераховують у фонди, що опікуються проблемою ВІЛ/СНІД), робив колаборації з відомими на весь світ митцями, від Ріанни та Майлі Сайрус до Аріани Гранде та Нікі Мінаж. Принти Кіта Гаринга, знаменитого вуличного художника, що помер у 31 від ускладнень, спричинених СНІД, прикрашають футляри помади.

Помада Viva Glam X Keith Haring, М.А.С

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.