До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

12 червоних помад з приміткою iconic

Від розкішних до бюджетних: свій червоний є в багатьох брендів. Вибираємо 12 червоних помад, які з великою ймовірністю личитимуть саме вам.

Реклама
  1. Rouge Dior Velvet №999, Dior

Цей колір — данина повоєнному часу, коли месьє Діор увів поняття жінки-квітки. То було нестримне бажання насолоджуватися миром і брати від життя максимум краси й естетики. Сьогодні колір 999 виходить у чотирьох (!) варіантах покриттів: матовому, оксамитовому, металевому та глянсовому атласному. Класика.

Rouge Dior Velvet №999
Rouge Dior Velvet №999, Dior
  1. Rouge Allure L'Extrait №858 Rouge Royal, Chanel

Чиста, мінімалістична паризька розкіш, що десь межує з фетишизмом. У цій помаді все вибудовано на відчуттях: лаковані поверхні стрункого футляра та його досконалі грані; тонкий аромат; звук, з яким клацає футляр; плавність, з якою обертається стрижень; шовковиста плавність, з якою наноситься помада; потаємний вологий відблиск, що лишається на вустах після доторку.

Rouge Allure L'Extrait №858 Rouge Royal, Chanel

  1. Le Rouge Interdit Intense Silk N°326 Rouge Audacieux, Givenchy

Помади Givenchy розкривають ДНК бренду краще, ніж будь-яка колекція: вдягнений у шкіру бездоганної вичинки футляр, два металеві шипи з боків, поєднання ніжної шкіри та полірованого металу. А всередині — кремова, ніжна помада, в найкращих традиціях важкого люксу: легко лягає, прекрасно тримається, дбайлива до губ, ще й пахне раєм.

Le Rouge Interdit Intense Silk N°326 Rouge Audacieux, Givenchy
Le Rouge Interdit Intense Silk N°326 Rouge Audacieux, Givenchy
  1. Le Phyto Rouge N°41 Rouge Miami, Sisley

Оформлення помади заслуговує на окрему згадку. Так, футляр супроводжується власним оксамитовим кейсом червоного кольору, а ковпачок зухвало оформлений зебровим принтом: це чисте бароко, свято почуттів, омаж креаторці та співзасновниці бренду графині д'Орнано, яка, до речі, належить до роду Потоцьких.

Le Phyto Rouge N°41 Rouge Miami, Sisley

Формула помади має незвичну, майже пластичну текстуру. Це як захисні патчі, що лягають поверх вуст, маскують вади й захищають, проте тримаються, як друга шкіра. Склад збагачений елементами для догляду, тож про бальзами можна на деякий час забути.

Le Phyto Rouge N°41 Rouge Miami, Sisley
Le Phyto Rouge N°41 Rouge Miami, Sisley
  1. Cream Lip Stain Liquid Lipstick N°01 Always Red, Sephora

Цей колір — знаменитість в інсайдерських колах: про нього знають, його купують та використовують всі, без поправок на статки та вподобання. Це ідеальний червоний, що личить кожній (та кожному — ну раптом). І його дуже просто наносити без помилок завдяки рідкій формі та зручному аплікатору. Про стійкість варто зазначити окремо: хіба лише омар з вершковим маслом здатен порушити монументальне покриття. Змивається воно, втім, міцелярною водою.

Cream Lip Stain Liquid Lipstick N°01 Always Red, Sephora
  1. L'Absolu Rouge Drama Matte N°82 Rouge Pigalle, Lancôme

Матова текстура помади й щільне покриття надають піднесеного ефекту. Це абсолютно точно не макіяж на щодень; проте варто спробувати "на вихід", щоб створити своєрідний якір для піднесення бойового духу.

L'Absolu Rouge Drama Matte N°82 Rouge Pigalle, Lancôme
L'Absolu Rouge Drama Matte N°82 Rouge Pigalle, Lancôme
L'Absolu Rouge Drama Matte N°82 Rouge Pigalle, Lancôme
  1. Viva Glam X Keith Haring, M.A.C

M.A.C знається на червоних помадах, і тривалий час візажисти радили шукати свій колір саме в цього бренду. Періодично M.A.C випускає капсульні колекції саме в червоному. Присвята Кітові Гарінгтону, вуличному митцеві, складається з трьох кольорів (червоний, жовтий і блакитний). Нам все подобається, особливо той самий червоний, щоб лестити кожним вустам. Сподіваємося, бренд усуне зі свого асортименту відтінок Russian Red. Віднедавна він асоціюється лише з кров’ю, якою російські загарбники й нацисти мріють залити Україну.

Viva Glam X Keith Haring, M.A.C
Viva Glam X Keith Haring, M.A.C
  1. Lip Maestro Velvet Liquid Lipstick N°400 The Red, Giorgio Armani

Рідка помада Armani заслуговує на всі можливі епітети: вона і невагома, і пігментована, і тримається стійко, і зручна в нанесенні. За нею стоїть мейкап-команда бренду на чолі з легендарною Ліндою Кантелло. Це та людина, що в минулому сторіччі придумала техніку smokey eyes.

Lip Maestro Velvet Liquid Lipstick N°400 The Red, Giorgio Armani

  1. Rouge Hermes, Matte lipstick N°68 Rouge Bleu, Hermes

Якщо продовжувати асоціативний ряд "Франція-бретонка-берет-вино-червоні губи", то безпрограшним вибором тут буде помада Hermes. До неї хочеться ставитися з пошаною, — це витвір мистецтва. Потрібні певна сміливість і десь навіть почуття гумору, щоб визначити пріоритети в стосунках із цим артоб’єктом. Головне — згадати про вроджене вміння насолоджуватися життям, хоч яким вкрай важким це життя іноді буває.

Rouge Hermes, Matte lipstick N°68 Rouge Bleu, Hermes
Rouge Hermes, Matte lipstick N°68 Rouge Bleu, Hermes
Rouge Hermes, Matte lipstick N°68 Rouge Bleu, Hermes
  1. L'Oreal Paris Color Riche Matte N°346

Не втомлюємося згадувати цю доступну, але таку ефектну помаду вже впродовж 10 років. Матова, з винятково майстерним балансом холодного й теплого, вона пасує абсолютній більшості людей. Ті, хто досі думає, що червона помада — це не для всіх, має дати собі шанс саме з нею. Це комфортна "точка входу" до світу безкомпромісно червоних губ.

L'Oreal Paris Color Riche Matte #346
  1. Rouge Pur Couture Lipstick N°91 Rouge Souverain, YSL

Є багато людей, які в ролі свого ідеального червоного назвуть саме "чарівну паличку" YSL. Помади бренду — це справді явище. Вершкові, ніжні, вони пахнуть розкішшю й фіалками. Вони лягають на губи, як приручений хижак до ніг. Вони дають відчуття дорогого вбрання, нехай навіть королева гола. Одна біда: закінчуються швидко. Не тому, що неощадні, а тому, що варто відкрити їх для себе, — і питання улюбленої помади вирішено.

Rouge Pur Couture Lipstick N°91 Rouge Souverain, YSL
Rouge Pur Couture Lipstick N°91 Rouge Souverain, YSL

12. True Velvet Lip Colour Velvet Ribbon, Lisa Eldridge

Про помади Лізи Елдрідж говорять, що вони часто ламаються. Так, це правда. Проте навіть цей "баг" не заважає людям знову й знову вибирати саме їх: такої щільної концентрації пігментів більше не знайти. Покриття теж неймовірне: оксамитово-шовкове, як коштовна тканина.

True Velvet Lip Colour Velvet Ribbon, Lisa Eldridge
True Velvet Lip Colour Velvet Ribbon, Lisa Eldridge
True Velvet Lip Colour Velvet Ribbon, Lisa Eldridge

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.