До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вбиваючи Єву: косметика за мотивами серіалу

Серіал "Вбиваючи Єву" (Killing Eve), можливо, зовсім скоро матиме власну косметичну лінію.

Серіали стають дедалі популярнішими й частіше визначають модні переваги, а також погляд на красу. Стало відомо, що компанії, яким належать авторські права на серіал Killing Eve, Sid Gentle Films і AMC Networks, оголосили про партнерство з IMG і мають намір виробляти товари, включно з косметикою. У соцмережах вже активно прогнозують, якою стане колекція макіяжу (передбачається, що буде обіграно протилежні характери героїнь), і чи випустять "отруйні" парфуми. Нагадаємо, в одній із серій Вілланель використала флакон парфумів, щоб скоїти вбивство.

Реклама

Цікаво, що в жовтні бельгійська марка Kamila Aubre запустила постачання аромату Villanelle, який вийшов обмеженою кількістю екземплярів. Також відкрито попереднє замовлення на суперлімітований випуск 15-мл флаконів Villanelle, який вийде до Різдва тиражем всього 70 екземплярів.

Villanelle extrait de parfum, Kamila Aubre

Кіно, серіали й книги нерідко надихають захоплених красою людей. Наприклад, концепт косметики за мотивами "Гаррі Поттера" створили чотири роки тому — і підірвали Інтернет.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.