До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тренди Pinterest: чим корисний евкаліпт у ванній

Всесвітній соціальний інтернет-сервіс Pinterest щороку видає найпопулярніші тренди – зображення, які шукають найбільш активно, а також "піни" найпопулярніших користувачів. Останній тренд настільки хороший, що надихає бігти щодуху в найближчий магазин для садівництва.

За даними NewBeauty, кількість "пінів", які рекомендують підвішувати евкаліпт в душі, зросла на 317 відсотків лише з початку 2018 року. І справа не тільки в тому, що евкаліпт фотогенічний. "Він виділяє чудовий освіжаючий аромат, а в олії, отриманої з його листя, – цілющий ефект. Вона корисне для здоров'я і гарного самопочуття", – розповідає Аллера Белла Шнайдер, генеральний директор і засновник спа-салонів La Belle Day. Корисні речовини, фітонциди, виділяються під впливом гарячої пари в душовій. Підвішені свіжі гілки в душі створять ефект домашнього міні-спа і тонізують шкіру з самого ранку.

Реклама
Gardenista

Існує безліч інших способів додати рослину в щоденні ритуали по догляду. Наприклад, можна спробувати протирати шкіру прохолодним освіжаючим евкаліптовим рушником відразу після фітнесу. Достатньо додати декілька крапель ефірного масла евкаліпта у велику ємність з водою, занурити в неї рушник, віджати і залишити рушник в морозилці, поки він не знадобиться.

Instagram: @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.