До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 райських куточків світу, де ми хочемо опинитися прямо зараз

У партнерському матеріалі з брендом швейцарської клітинної косметики Cellcosmet мріємо про найкращі місця призначення й збираємо б’юті-багаж: найпотрібніше, щоб підготуватися до сезону невагомих суконь і сонцезахисних окулярів.

One&Only Le Saint Géran, Маврикій
Мальдіви

Мальдівський острів Ландаа належить до біосферних заповідників під охороною ЮНЕСКО. Зелень джунглів, вода кольору Tiffany, сліпуче білий пісок. Дістатися острова можна на гідролітаку. Тут приємно милуватися коралами на прогулянці в спеціальній субмарині, спостерігати за морськими черепахами, відкривати для себе йогу й аюрведу, насолоджуватися водними різновидами спорту й просто блаженним неробством.

Реклама

<b>мальдивы 4 сизонс для селлкосмет</b>

У такого роду подорожах головне — не забути найпотрібніше. У Cellcosmet є набори засобів у мініфлаконах: це чудовий подарунок для тих, у кого все є, і корисна покупка самим собі. До набору "Колекція „Захват"" зі зручною косметичкою входить активний лосьйон-тонік у щедрому, але зручному для подорожей форматі 90 мл. Він завершує очищення й працює як дуже ніжний пілінг. Гель-активатор підсилює мікроциркуляцію й допомагає шкірі вивести токсини. Клітинна сироватка для шкіри навколо очей знімає сліди втоми й оживляє погляд, клітинний інтенсивний ультравітальний крем швидко відновлює шкіру, наповнюючи її сяйвом і силою. Це до питання про те, які б’юті-засоби взяти із собою на безлюдний острів.

Набір "Колекція "„Захват"", Cellcosmet

Головний засіб набору — it продукт Cellcosmet, інтенсивний ультравітальний крем. Він призначений для наповнення й ліфтингу вікової шкіри. Це бестселер марки, SOS-засіб у разі вікових змін шкіри. Докладніше ми писали про нього тут.

Клітинний ультравітальний крем, Cellcosmet
Острів Сент-Барт

Острів Сен-Бартелемі відкрив Колумб, який назвав його на честь брата, Бартоломео. Сен-Барт, як його називають для стислості, довго був притулком піратів і французькою колонією. Сьогодні це острів мільйонерів — і офіційно французька територія. Нове розкішне життя острову дав Рокфеллер, який 1957 року купив тут землю. Тут у 80-х придбав нерухомість Рудольф Нуреєв. Проте на острові Сен-Барт головна галузь, що приносить гроші, — туризм. І подібно до того, як все організовано на Мальдівах, тут теж все привізне, від предметів побуту до їжі. Тут можна насолоджуватися всіма типовими для островів радощами: від пірнання й серфінгу до прогулянок на яхті й гастрономії. Море — бірюзове, пісок — білий, стабільно спекотна погода, 28-30 °C, і тепла вода: чи ж це не рай.

<b>сент барт шеваль блан</b>

Щоб шкіра мала сяйливий вигляд навіть без хайлайтера, знадобиться санскрин і відлущувальний крем подвійного впливу. У його складі немає скрабувальних частинок, тільки ніжні мікросфери жожоби й целюлози. Його можна наносити на обличчя, шию й зону декольте, причому впливає він у два етапи: спочатку розчиняє відмерлі клітини за допомогою ензимів, очищає пори. А потім вирівнює мікрорельєф шкіри за допомогою полірувальних кульок.

Відлущувальний крем подвійного впливу, Cellcosmet
Тулум

Мексиканський Тулум ще не так давно був надто екзотичним місцем для відпочинку, але якихось п’ять років — і він став одним з найпопулярніших курортів світу. У Мексику їдуть відпочивати, надихатися, працювати. Довга берегова лінія, особлива творча атмосфера, теплий океан і листя пальм, що звисає в океан. Тут треба опинитися хоча б раз у житті. Носити лляні сукні з аплікаціями на голе тіло, пити сік агави й медитувати на світанку.

<b>тулум для сел космет</b>

Зробити шкіру грудей гладкою й атласною, щоб носити сукні з відкритими плечима, допомагає моделювальний клітинний крем-гель для бюста Cellcosmet. Він зміцнює колагенові волокна й оптимізує оновлення клітин та слугує своєрідним захисним корсетом для зони декольте. Його треба наносити після душу на ще вологу шкіру; інтенсивний курс — двічі на день. Флакона вистачить на два місяці.

Моделювальний клітинний крем-гель для бюста, Cellcosmet
Амальфі

Лимонний рай, Амальфі потопає в заростях цитрусових. Лимон — головний сувенір, символ амальфітанського узбережжя. Сік зі свіжих лимонів, паста з лимоном, сорбети з лимоном, свіжовичавлений сік з лимона, який італійці полюбляють змішувати із сіллю й содовою та освіжатися в спеку, а також лімончелло: все це треба пробувати й насолоджуватися. На пам’ять з Амальфі треба привезти керамічну миску — звісно, з лимонами. У ній потім можна буде готувати салати й увесь рік згадувати подорож. Особливе задоволення — забрести в одне з кафе на горі, де замість стелі — сплетене гілля лимонів, і випити там келих аперолю.

<b>амальфи для селкосмет</b>

Амальфітанське узбережжя — гористе. Щоб ноги не відчували втоми й не набрякали в спеку ані після прогулянок, ані після пробіжок уздовж моря, потрібен тонізувальний гель для ніг Cellcosmet. Це прекрасний венотонік, який знімає важкість і набряки, дає відчуття свіжості. Гель рятує й під час перельотів.

Тонізувальний гель для ніг, Cellcosmet
Маврикій

Хоч летіти сюди досить довго, зате джетлагу не буде: різниці з київським часом немає. Острівець в Індійському океані неподалік від Мадагаскару потопає в зелені. Океан завжди теплий і ласкавий, і тут немає ніяких отруйних тварин або рептилій. Тут вирощують цукрову тростину, каву й ананаси — величезні плантації вкривають весь острів. Чудова природа, рівний клімат, доброзичливі люди — сюди варто летіти, щоб знайти свій рай.

<b>маврикий для селкосмет</b>

Щоб мати свіжий вигляд, знадобляться патчі. Клітинна маска-вуаль для шкіри навколо очей — один з найкращих винаходів, які є в Cellcosmet. Миттєво розгладжують і освіжають шкіру, зменшують набряклість, відновлюють об’єм і просвітлюють. Прилягають щільно й тримаються чудово, не сповзаючи. Все завдяки особливому біоцелюлозному матеріалу, з якого їх виготовлено. Розкладаються повністю, не завдаючи шкоди довкіллю.

Клітинна маска-вуаль для шкіри навколо очей, Cellcosmet

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.