До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Секс-іграшки для карантину

Тримайте дистанцію — одна з рекомендацій ВООЗ, щоб уберегтися від коронавірусу. Саме тому нова секс-добірка присвячена безпечному сексу. І йдеться не про презервативи, а про ті секс-іграшки, які дають змогу отримати оргазм на відстані.

Інтерактивний мастурбатор Pornhub Virtual Blowbot Stroker

Синхронізується з інтерактивним вібратором Pornhub Virtual Rabbit на будь-якій відстані, навіть за сотні кілометрів. Під’єднавши ці пристрої один до одного, ви зможете одночасно вмикати віброрежими собі й партнерові.

Реклама
Pornhub Virtual Blowbot Stroker

І мастурбатора, і "кролика" можна під’єднати до VR-шолома або спеціального контенту на однойменному ресурсі. Тоді секс-іграшки імітуватимуть секс з акторами, роблячи приємність у такт рухам порнозірок. PornHub подарував усім італійцям безоплатну преміумпідписку на місяць, щоб вони з легкістю перебули карантин. Мабуть, цей дорослий ресурс можна назвати головним антидепресантом під час пандемії.

Інтерактивне віброяйце Ohmibod Esca2

Під час карантину, далеко одне від одного, партнери можуть використовувати смартфон для спілкування в месенджерах. Але є ще приємніший спосіб застосування телефона — наприклад, за допомогою нього чоловік може керувати оргазмом партнерки на відстані. Для цього потрібно запустити мобільний застосунок Feel Connect, щоб активувати інтерактивне віброяйце Ohmibod Eska2. Можна додати у свою гру відеодзвінок — світлодіодна підсвітка на хвостику Eska2 синхронізується з вібраціями й візуально підказуватиме чоловіку, які задоволення відчуває в цю мить жінка.

Pornhub Virtual Blowbot Stroker, https://www.kiiroo.com/
Вакуумний кліторальний стимулятор Satisfyer Luxury High Fashion

Розважитися під час домашнього арешту допоможе вакуумний стимулятор. Коли закриті кінотеатри, тривожно відвідувати ресторани й торгові центри, єдиний правильний вихід — витрачати гроші на преміальні моделі сатисфаєрів. Ця модель з алюмінієвим корпусом поєднує 11 режимів інтенсивності вакуумної стимуляції й 10 вібромалюнків. Стимуляція може працювати як незалежно, так і одночасно з вібрацією — разом можливими є понад 100 різних режимів насолоди. Вистачить на всі дні карантину. Тож сатисфаєр може стати приємною асоціацією, пов’язаною з вірусом.

Satisfyer Luxury High Fashion
Компактні мастурбатори Tenga для нього

Минулого року японський виробник іграшок Tenga опитав 10 тис. чоловіків і жінок про роль мастурбації в їхньому житті. Учасники інтерв’ю вказали на мастурбацію як на один з п’яти найефективніших способів зняття стресу. Тому варто забезпечити своїх улюблених чоловіків не тільки респіраторними масками, а й пакунком яєць-мастурбаторів Tenga. Вони точно допоможуть позбутися навислої в повітрі напруги.

Компактні мастурбатори Tenga
Кліторальні вібратори Iroha Temari

ВООЗ рекомендує не чіпати руками ніс, рот і очі. А ось чіпати свої ерогенні зони не заборонено. Для жіночого усамітнення теж є японський винахід — кліторальні вібратори Iroha Temari. Дизайн кожного вібратора Iroha розробляють у Токіо — саме там розміщений єдиний офіс бренду. І це найбільш user-friendly секс-іграшки у світі. Вібратор Iroha Temari вміщений у спеціальний пластиковий футляр, який спрямовує вібрації тільки в клітор, позбавляючи руку сторонніх відчуттів. Силіконова кулька така приємна тактильно, що почуваєшся розслабленим, навіть якщо її просто тримаєш у руці. Відома секс-блогерка Аріна Вінтовкіна вже внесла вібратор до списку своїх фаворитів.

Кліторальні вібратори Iroha Temari

У пору неприємних новин найголовніше — знаходити способи розслаблення й позитивного настрою. Замість посилання на сумні наслідки коронавірусу ліпше перешліть своїм подругам цю добірку.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.