До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Таємниці перетворення: Рамі Малек – Фредді Мерк'юрі

У фільмі "Богемна рапсодія" Рамі Малек перетворився у Фредді Мерк'юрі з такою точністю, що майже лякає. На честь дня народження актора згадуємо одну з головних ролей в його кар'єрі.

Головною по гриму та макіяжу у фільмі призначили володарку і багаторазову номінантку премії BAFTA за найкращий грим, Джен Сьюелл, ту саму візажистку, яка створювала образ Едді Редмейн у фільмах "Дівчина з Данії" і "Всесвіт Стівена Гокінга". Всього в команді гримерів і стилістів по зачісках було 24.

Реклама
Рамі Малек

В інтерв'ю Variety Джен зізнається, що задовго до зйомок зустрічалася з Рамі Малеком, щоб вивчити його обличчя. А також – з'ясувати, як далеко актор готовий зайти, щоб досягти схожості з Фредді Мерк'юрі. Виявилося, що Малек був готовий на все.

Рамі Малек

В тому числі, на зубні протези, які виготовив Кріс Лайонс. Початковий план полягав в тому, щоб створити зуби того ж розміру, що були у Мерк'юрі. Але з'ясувалося, що вони до невпізнання змінювали обличчя Малека і домінували на ньому. В результаті вдалося створити зуби такого розміру, який мав "достовірний" вигляд.

Фредді Мерк'юрі

Зовнішня схожість Рамі Малека і Фредді Мерк'юрі – беззаперечна, але і відмінностей було безліч: ямочки на щоках, овал обличчя, розмір і форма носа, розмір очей і відстань між ними. Тому Сьюелл довелося створити штучний ніс – для чіткішого перевтілення.

Рамі Малек

Щоденне перетворення актора займало дві години: грим, зміна форми носа, перуки. За них відповідала Алекс Рус ("Фантастичні тварини", "Кінгсман", "Лара Крофт, розкрадачка гробниць"). Рус робила і вуса, з якими Рамі з'являється у заключній частині фільму. В інтерв'ю Variety вона розповідає, що переживала, аби вони не відклеїлися від жаркого світла софітів, співу, енергійних рухів і танців. Але все минуло чудово. Хіба що кожен день Рос доводилося щодня чистити їх і фарбувати.

Фредді Мерк'юрі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.