До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші брови сезону

З’ясовуємо, які брови ми носитимемо в новому сезоні.

Anna Sui

Брови стали абсолютним б’юті-фетишем останньої декади. З просто брів вони перетворилися на головний елемент образу. Вони були пелехатими й хлоп’ячими, прямими й панівними, густо профарбованими та бездоганно оформленими. Кількість засобів для брів, які заполонили ринок, важко було злічити. Було очевидно, що цей тренд має піти на спад. Власне, так і сталося.

Реклама
Jil Sander

Тепер уже можна жартувати: природа так очистилася, що бровам, нарешті, дозволили рости, як їм заманеться. І частка правди в цьому, безумовно, є. Головна ідея сьогодні — не змінювати форми, кольору або природного напрямку росту брів, намагаючись зробити їх подібними до якихось ідеалів. А дати бровам бути собою, м’яко підкреслюючи й природні особливості.

Missoni

Частково знебарвлені брови або повністю вибілені, як у дочки Джуда Лоу та посланниці Dior Айріс Лоу, брови все одно виглядають максимально природно.

Отже, можна, нарешті, дати їм спокій, дозволити рости, як їм заманеться — і подивитися, що із цього вийде. Можливо, задум природи щодо наших брів був не такий уже й поганий.

Ports 1961

Найважче в усьому цьому — припинити діяти за інерцією. Брови так довго були об’єктом нашого б’юті-культу, що змістити фокус буде справді непросто.

Kenzo

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.