До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Підсумки 2019: найпопулярніші б'юті-запити в Google

Кожен рік приносить нові візуальні тренди. Те ж можна сказати і про тенденції пошуку: 2019 року люди зверталися по допомогу до Google за практичними б'юті-рекомендаціями, особливо щодо нанесення різних косметичних засобів.

Dior

Ми зібрали поради з техніки нанесення, про які аудиторія хотіла знати 2019 року найбільше – відповідно до найпопулярніших пошукових запитів у Google, які починаються з "Як ..." у розділі б'юті.

Реклама
Як накладати... штучні вії

"Вії – це останнє, що ви "одягаєте" перед виходом на вечірку і перше, що ви знімаєте, коли повертаєтеся додому", – каже старший візажист M.A.C. Cosmetics Джон Степлтон, який пропонує наносити макіяж, зокрема туш, перед штучними віями. Тримайте очі розплющеними, дивіться вперед і використовуйте лише правильно підібрані клей і аплікатор, а не руки або пінцет. Для тих, хто хоче отримати ефект пишних вій без метушні з накладними, є безліч сучасних альтернатив: нарощування, завивання або насичення кератином.

Як наносити… рум'яна

Незалежно від того, як змінюються тренди, одна істина вічна: ніщо не освіжає колір обличчя так, як добряче використання рум'ян. Зазвичай, нанесення починається з добре зволоженої шкіри. Під час вибору того самого відтінку, візажистка Лючія Піка пропонує зважати на натуральний відтінок шкіри: "Бліда шкіра зазвичай має кращий вигляд з рожевим, у той час як більш темна, оливкова, може потребувати сильніших кольорів – пурпурового або жовтогарячого". Як отримати більш натуральний вигляд, радить візажист Бейонсе, сер Джон: використовувати колір не більше ніж на два-три відтінки темніший від природного рум'янцю. І пам'ятати, якщо є сумніви – тушуй, тушуй і розтушовуй.

Anteprima
Як наносити… тон

Наносити тон можна кистю або б'юті-блендером, але багато візажистів, включно з Пет Макграт, працюють пальцями. Порада: щоб макіяж протримався довше, можна нанести тон вологим спонжем, а на завершення закріпити все спеціальним засобом-фіксатором – наприклад, Fix It Forget It Lancome. Правильно нанесена основа повинна мати вигляд шкіри. Як і у випадку з рум'янами, перший крок – після знаходження ідеальної формули для вашого типу шкіри, звісно, – створити бездоганну, ідеально підготовлену базу за допомогою зволоження і масажу. Потім – праймер на зони, схильні до жирного блиску, а тоді – власне тон, від центру до периферії, промокніть і дайте ввібратися.

Balmain
Як наносити… тонік

Тонік забезпечує сухій шкірі додатковий шар зволоження, при цьому не робить її занадто вологою. У складі засобів слід шукати гіалуронову кислоту, мікроводорості, морський солонець і натуральні рослинні складники. Тонік допомагає краще поглинутися сироватці і зволожувальному крему. "Зволожена шкіра в 10 разів більше підживлена, ніж суха", — пояснює естетист Рене Роло. Тонік забезпечує миттєвий запас вологи зневодненим клітинам і дозволяє активним інгредієнтам проникати глибше".

За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.