До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

I Have a Dream: зірка шоу Netflix — про шлях до мрії

Зірка шоу Netflix "Selling Sunset", модель та інфлюенсерка Крістін Куїнн готується до нової ролі.

Шовкова сукня, прикрашена бісером, Mario Dice; браслет, срібло, кристали, Camilla Seretti

Блондинка з точеним тілом, зухвала, гостра на язик — приблизно такими зображують дівчат з Далласа в кіно. Крістін 32 роки, вона народилася в Техасі, але, схоже, їй вдалося дістатися до вершини світу. Незабаром виходить четвертий сезон шоу Netflix "Продажі з виглядом на захід" про особисте життя й боротьбу за місце під сонцем агентів з торгівлі розкішною нерухомістю в Лос-Анджелесі.

Реклама
Шкіряна сукня, Kim O x J.Bolin

Крістін — у ролі однієї з них. У 2020 році вона вийшла заміж за мультимільйонера Крістіана Річарда, нині вони готуються вперше стати батьками; у її Instagram — 1,6 млн підписників, а обкладинка beauty-додатка Vogue — здійснена мрія, якою вона жила багато років, старанно вписуючи її до власної карти бажань.

Сукні з органзи, прикрашена бісером, Paola Estefania; браслет, срібло, кристали, каблучка, срібло, кристали, сережки, срібло, кристали, все — Camilla Seretti

Куїнн живе жадібно, щиро, на повну силу, і це виявляється в усьому, включно з меню ("люблю хліб, фрукти, шоколад і газовану воду — нам всім потрібно бути поблажливішими до себе, щоб відчувати повноту життя"). Догляду за собою Крістін теж віддається з усією пристрастю: під час вагітності полюбила олійки для обличчя, шкіри й волосся — і буквально обливається ними після душу. Вгамувати неспокійний розум їй допомагають медитації, практики усвідомленості, співучі чаші, а ефірні олійки знімають стрес і розслаблюють перед сном. Крім того, вона веде щоденник, де фіксує свої думки, ідеї, цілі і мрії, — і всім радить цю практику.

Атласна сукня, оздоблена пір’ям, Jovana Louis; сережки, срібло, кристали, каблучка, срібло, кристали, все — Camilla Seretti

Темпераментна Крістін навіть не намагається ходити в зал: віддає перевагу танцям, йозі, пілатесу, їзді верхи. А недавно придбала Megaformer, на якому тренуються Меган Маркл і Кім Кардаш’ян: платформа, пружини, ремені — м’язи відточуються завдяки опору. "У фітнесі нам, дівчатам, треба бути ніжнішими із собою. Потрібно берегти своє тіло й ставитися до нього як до храму".

Сукня з віскози й льону, Stello; дві каблучки, срібло, кристали, все — Camilla Seretti

Квінн не заперечує зроблених пластичних операцій і ніяких гризот сумління не відчуває із цього приводу. "Це допомогло мені зміцнити віру в себе", — каже вона. Їй доводилося стикатися з булінгом — до того ж траплялося бути і жертвою, і винуватицею. "Я всього лише людина", — чесно визнає Крістін. Майбутнє материнство багато що змінило: "Мені щиро шкода тих, кого я образила. Вчуся менше засуджувати й більше любити".

Шовкова сукня, прикрашена бісером, Mario Dice; браслет, латунь, позолота, кристали, Camilla Seretti

Сьогодні вона вірить, що краса суб’єктивна, а головне — всередині нас. "Коли ви помрете, ніхто не звеличуватиме вашу красу на похороні; краса в’яне, а ось любов — вічна".

Фото: Edward Aninaru @The Hounds Group

Стиль: Carlee Wallace @Art Department

Зачіски: Tammy Yi @Exclusive Artists з використанням Oribe

Макіяж: Elayna Bachman @Art Department

Продюсер: Emily Blair Marcus @Emily Blair Media

Cет-дизайн: Paige Marinelli

Диджитал: Antonio Villasana

Асистенти фотографа: Maurice Summers, Armand Muchhala, Veronica Sams

Асистенти стиліста: Kaitlyn Lusk, Desiree Arriaga

Асистент продюсера: Nicole Shlomof @Emily Blair Media

Режисер: Brooke James @brooketjames

1st AC: Rachel Bickert @raybee8

Couture Designer: Paola Estefania @paolaestefaniaofficial

Волосся: Hidden Crown @hiddencrownhair

SMM: JB Social Group @jbsocialgroup

Модель: Christine Quinn

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.