До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Емілія Кларк – перший глобальний амбасадор Clinique

Косметичний бренд Cliniquе оголосив свого першого глобального амбасадора, який представлятиме засоби для догляду і макіяжу – ним стала акторка Емілія Кларк, відома роллю Дейнеріс Таргарієн у серіалі "Гра престолів". Перша кампанія, в зйомках якої візьме участь Емілія, буде присвячена лінії кастомізованих засобів Clinique iD. До неї входять 25 унікальних комбінацій, які дають змогу створити власну програму догляду за шкірою з урахуванням її індивідуальних потреб.

Емілія Кларк

У межах рекламної кампанії #iDYourself, яка стартує сьогодні в соцмережах, Емілія ділитиметься власними враженнями від використання засобів лінії Clinique iD – зволожувального BB-гелю Dramatically Different Moisturizing BB-Gel і гелю для сяйва шкіри Dramatically Different Moisturizing Tone-Up Gel.

Реклама

"Я пишаюся званням глобального амбасадора Clinique. Я давно користуюся засобами цього бренду для догляду за шкірою, тому стати його сім'єю – велика честь для мене. Я обожнюю Clinique за впевненість і щастя, які він дарує тим, хто вибирає його засоби, – розповіла Кларк. – Clinique – це не просто класика, але я пишаюся ще й тим, що стала частиною бренду, який дає змогу кожній людині з будь-якими проблемами шкіри залишатися собою і мати прекрасний вигляд".

Емілія Кларк

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.