До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що намастити, а що з'їсти: 7 засобів для краси і здоров'я, які стануть в нагоді восени

Від зубної щітки і вітамінних батончиків до крему, підібраного на підставі ДНК. Це 7 засобів, які зроблять осінь затишнішою, а нас щасливішими.

Photo: Carol Yepes / Getty Images
Крем Power Luxe, Hydropeptide

Знахідка осені — крем Power Luxe Hydropeptide з бакучіолом (рослинний аналог ретинолу), екстрактом червоних водоростей і олією ши. Оновлює шкіру і відновлює ліпідний бар'єр.

Реклама
Крем Power Luxe, Hydropeptide
Зубна щітка Slim by Apriori

У колекції Slim by Apriori — новий дроп: кармінно-червона ультратонка щітка з сріблястою обробкою (дизайн відзначений премією Red Dot). Чистить бездоганно завдяки найтоншим ніжним щетинкам, розташованим косо. Доступна онлайн в Brocard і Aromateque.

Зубні щітки Slim by Apriori. Photo: @slim_by_apriori
Спортивні батончики Orthomol Sport Prepare

Ці батончики — здоровий перекус, розроблений спеціально для підвищення витривалості, зменшення втоми в м'язах і швидкого відновлення після тренувань. Курс Orthomol Sport Prepare розрахований на 16 днів, за які можна істотно підвищити продуктивність спортивних занять. У складі батончиків амінокислоти ВСАА (для витривалості і відновлення); кофеїн (для бадьорості); хондроітин, глюкозамін, сульфат, гіалуронова кислота (для запобігання травм); креатин (для поліпшення обмінних процесів).

Спортивні батончики Orthomol Sport Prepare
Зволожувальний концентрат Mineral 89, Vichy

Зволожувальний концентрат Mineral 89 допомагає знизити видимі реакції шкіри на стрес, відновити здоровий стан шкіри, її бар'єрні функції і посилити захисні властивості шкіри. Цьому сприяє унікальний склад: пробіотичні фракції, вулканічна вода, ніацинамід.

Зволожувальний концентрат Mineral 89, Vichy
Нічний відновлювальний догляд для обличчя детокс і кисень, Yves Rocher

Засіб з нової гами Yves Rocher ЕЛІКСИР БОТАНІК допоможе подолати зневоднення шкіри і позбутися від слідів відсутності повноцінного сну. Серед перших помітних ефектів — розгладження дрібних зморшок і відновлення рівномірного тону обличчя. В основі цього нічного догляду натуральні інгредієнти, як-то настурція і мікроводорості.

Нічний відновлювальний дошляд для обличчя детокс і кисень, Yves Rocher
Сироватка і крем, NOMIGE

Бельгійський бренд створює індивідуальні комплекти з денною та нічною сироватками й денним і нічним кремами на підставі ДНК і способу життя клієнтів. Заповнюєте анкету, здаєте тест, а потім отримуєте докладний звіт про потреби вашої шкіри і комплект з чотирьох засобів.

Крем NOMIGE. Photo: @nomige_ukraine
Мікрострумовий масажер BEAR, FOREO

Компактний і стильний гаджет підходить для домашнього використання. Так, регулярне спрямування електричних імпульсів у шкіру подарує ефект лімфодренажу, ліфтингу і зніме спазми й скутості в лицьових м'язах. Головне, використовувати гаджет разом з сумісною з мікрострумами косметикою і дотримуватися інструкцій, що надаються.

Мікротоковий масажер BEAR, FOREO

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.